Walk-in closet med LED-belysning

Boka en planeringstid, få 10% rabatt

Mirror Lines förvaringsvecka är snart här! När du bokar en kostnadsfri planeringstid via vår hemsida får du 10% rabatt på våra måttanpassade garderober, walk-in closets, skjutdörrar och glasväggar. Du kan själv välja om du önskar att träffa oss på vårt showroom i Täby eller via ett online-möte.⁠

Kampanjen pågår den 14-21 maj, men tidsbokningen är öppen redan nu. De 12 första som bokar en planeringstid får en liten överraskning, så var snabb!⁠ ⁠

Läs mer
Snabb leverans

Snabba leveranstider

Flexibla betalningsmetoder

Flexibla betalningsmetoder

Mirror Line skjutdörrar

Marknadsledare i Finland

Kampanj!

Boka en planeringstid för 14-21/5, få 10% rabatt på din beställning

Vi gör det enkelt för dig att förverkliga dina förvaringsdrömmar

Letar du efter en garderob, skjutdörrar eller kanske en glasvägg? Mirror Line -produkter tillverkas alltid måttanpassade. Bredd, längd och djup på våra produkter är exakta, så du kan säkert hitta en lösning som passar ditt hem.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Därför har du nu möjlighet att välja om du vill planera din drömgarderob med vår försäljare via nätet eller på plats på vårt showroom i Täby. Det är även möjligt att planera och beställa Mirror Lines produkter direkt från vår webbutik.

Mirror Line glasvägg
Familj Saaranluoma - Mirror Line

Mirror Line – Från familj till familjer sedan 1994

I ett vackert hem kan du låta ditt sinne vila. Mirror Lines skjutdörrar och förvaringslösningar har tillverkats i finländska Bötom i 25 år – sedan 1994 har företaget erbjudit skräddarsydda produkter enligt kundens alla önskemål. Verksamheten grundar sig i en önskan om att tillverka hållbara, starka och nordiska möbler. I bjärt kontrast till den rådande slit- och slängkulturen.

Ladda ner vår nya broschyr om glasväggar

Glasvägg, industrivägg, rumsavdelare – kärt barn har många namn! Vi har samlat tips och snygga exemplar av glasväggar till denna broschyr. Ladda ner och bli inspirerad!

Glasvägg broschyr

Behöver du en skjutdörrsgarderob eller en glasvägg?

Hör av dig till oss – vi hjälper dig gärna med dina önskemål!

Be om en offert!