Jobba hos oss som en showroom säljare

Är du intresserad av renovering, möbler och inredning? Är du även en social säljare som vill leverera kundservice i världsklass? Då kan detta vara något för dig! Mirror Line letar efter en motiverad person som vill visa sin effektivitet i försäljningen.
18.12.2019

Jobba som showroomsäljare hos Mirror Line

Beskrivning av arbetsuppgifter:

I rollen som Säljare i vårt showroom kommer det att ingå:

  • Försäljning av skjutdörrsgarderober, förvaringslösningar och möbler till konsumentkunder
  • Beställningar och offert beskrivningar till kunder
  • Ansvar för dagliga rutiner i utställningslokalen och kundservice för walk-in kunder

Kvalifikationer och egenskaper

  • Erfarenhet av försäljning och / eller kundservice, dokumenterat goda säljresultat
  • Ambitiös med en stark drivkraft och en vilja att lära
  • Djärv, öppen för förändringar och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. I ditt arbete är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i finska är ett plus men ej ett krav
  • Använder informationsteknik effektivt och korrekt. Du lär dig snabbt hur du använder nya program

Övrigt

Mirror Line showroom i Täby öppnades hösten 2019. Denna hemtrevliga utställningslokal består av alla hemmets rum dvs. vardagsrum, sovrum, hemmakontor, samt garderober med individuellt anpassade lösningar. Under samma tak erbjuds gedigna skjutdörrsgarderober, möbler, mattor och dekorationer till hemmet. Alla produkter tillverkas av finska företag inom byggnad, funktionellt boende och inredning.

Utställningslokalen ligger i en fräsch, nyrenoverade byggnad i Täby. Den ligger nära både tunnelbana- och bussförbindelser.

Arbetstid:
Tis. – Tors. 10-18
Fre. 10-16
Varannan lördag 11-15

Vi tar gärna emot din ansökan senast 31/1-2020 men vi rekryterar så fort vi kan.

Ansökningar och ytterligare frågor skickas till vår VD, Sinikka Saaranluoma. sinikka.saaranluoma(at)mirrorline.fi

Om arbetsgivaren

Mirror Line Oy AB är en finsk tillverkare av skräddarsydda skjutdörrar och förvaringslösningar med drygt 25 års erfarenhet. Vår produktion sker i södra Österbotten, Finland. Alla våra produkter och kompletta lösningar är anpassade enligt våra kunders krav och specifikationer.

I Sverige möter vi våra kunder först och främst online genom vår nätbutik. På vårt showroom i Täby presenterar vi våra olika produkter, lösningar och materialval. Där har vi även tillgång till professionella inredare inom styling- och färgsättning. Vi erbjuder våra kunder alla våra partners kollektioner och varumärken som finns representerade i vår utställningslokal. Mirror Line vill leverera en kundupplevelse utöver det vanliga.

Vårt servicekoncept inkluderar leverans och installation – vilket innebär att du som säljare kan erbjuda en helhetslösning som är bekväm och bekymmersfri för kunden.

Välkommen hem till vårt nya showroom i Täby!