MDF-skjutdörrar ger stil till hemmet

MDF-skjutdörrar väljs av en stilmedveten person som vill investera i kvalitet.
04.11.2020

MDF-skjutdörrar

MDF-skjutdörrar är inte de mest traditionella skjutdörrarna, även om de naturligtvis har en traditionell design. En MDF-spegelskjutdörr väljs ofta av en stilmedveten person som vill investera i kvalitet och samtidigt satsa på ett blickfång. MDF-skjutdörrar ger en touch av elegans och herrgårdsatmosfär till interiören. Hos Mirror Line tillverkas MDF-skjutdörrar måttanpassade. Om du vill öka lyxkänslan kan du välja att ha mjukstängning på dina dörrar.

MDF-skjutdörrar som en del av inredningen

MDF-skjutdörrar passar vackert till exempel i en rustik inredningsstil. I den här stilen används ofta mycket vitt och vackra detaljer. Stilen kännetecknas av en viss typ av nostalgi, som syns till exempel i rustika möbler och detaljer i rotting. Den traditionella designen av MDF-skjutdörrar passar perfekt även i äldre svenska hus.

Mer info on Mirror Lines skjutdörrar hittar du här >>

MDF-skjutdörrar i olika färger, våga prova något nytt!

MDF-skjutdörrar

MDF-skjutdörrar kan tillverkas i många olika färger. Vår mest populära modell är Spröjs, där det finns ett vackert korsmönster längst upp på skjutdörrarna. MDF-dörrar kombineras oftast med klar spegel. Du kan också välja något av våra glas material för fyllningen av skjutdörren. Nedan följer ett exempel på hur dörrarnas stil ändras beroende på vilken glasfärg du väljer.

MDF-skjutdörrar

Mönstrar av MDF-skjutdörrar

Dörrmodell: Johanna

MDF skjutdörrar

Mjukformad dörrmodell med ett välvt dekorativt mönster längst upp på dörren. Denna är en populär dörrmodell i eller nära köket.

Dörrmodell: Bonde

MDF skjutdörrar

Tydlig och förenklad dörrmodell. Denna dörrmodell är ett snyggt och modernt alternativ för människor som vill ha en vacker skjutdörr utan överdriven dekorativitet.

Dörrmodell: Spröjs

MDF spröjs

Den mest populära dörrmodellen i vår MDF-skjutdörrkollektion, och med goda skäl. Spröjs -dörrmodellen utstrålar tradition och skapar en värdefull atmosfär i utrymmet. Mönstret är bekant från gamla bondgårdsfönster, varför denna dörrmodell också känns som ett säkert val för många för sin egen inredning. Spröjs modellen kan implementeras med ett eller två kryssar, beroende på dörrens bredd.

Dörrmodell: Susanna

MDF skjutdörrar

Susanna är en klassisk välvd dörrmodell. Den välvda ytan är lugn och stilig.

Dörrmodell: Rutnät

MDF skjutdörrar

Rutnät är en välbekant dörrmodell på grund av innerdörrar i samma stil. Generellt är denna typ av innerdörrar utrustad med opal laminerat, genomskinligt glas. Om utrymmet redan har en innerdörr av denna stil är Rutnät-dörrmodellen ett utmärkt val!

Skapa dina egna MDF -dörrar

MDF skjutdörrar

MDF -skjutdörrar är helt skräddarsydda efter dina egna önskemål. Det finns många olika standardfärg alternativ att välja mellan. Struktur svart, silver, mocca, cappuccino, vanilj, creme, snövit och vit skinande.

Om ingen av våra standardfärger är rätt färg för ditt utrymme, oroa dig inte! Vi kan tona färgen till någon av de 2528 nyanser i RAL-färgschemat. För att göra urvalet ännu bredare är det också möjligt att tona färgen på NCS-färgschemat, där det finns mer än tiotusen alternativ. Låt oss säga att du säkert kan hitta rätt nyans för dig 😉

Intresserade du dig av våra MDF-dörrar? Be om en offert!