Smart förvaring med utdragbara korgar och lådor

En av fördelarna med måttanpassade garderober är att du kan välja tillbehör som matchar dina vardagliga behov. Korgar och lådor är tillbehör som passar många. Men vilken korg- eller lådamodell skulle vara det bästa alternativet för dig?
08.07.2019

Förenkla vardagen med korgar och lådor

Korgar och lådor

Korgar och lådor är hörnstenarna i funktionella garderober. Med vanliga hyllplaner måste andra plaggar flyttas för att hitta den man söker efter. Det här problemet finns inte med utdragbara korgar och lådor. Genom att öppna en korg eller en låda får du sitt innehåll närmare dig så att kläder och andra saker kan hittas snabbare. På grund av detta är garderoben också enklare att hålla i ordning.

Vårt urval innehåller flera olika korg- och lådamodeller. Videon nedan visar hur de ser ut och vilka skillnader de har.

Kom ihåg att vi även erbjuder andra tillbehör för garderober. Se byxställ, olika klädstänger och flera andra praktiska produkter här!

 

Utdragbara korgar till varje behov

Alla våra utdragbara korgar finns i höga samt låga versioner. Välj din favorit bland våra korgmodeller och underlätta förvaring av dina kläder och varor. Korgarna kan även eftermonteras till en gammal garderob om öppningens bredd är lämplig.

 

Utdragbar korg Rejs (från 321,00 kronor) Korgar och lådor

Rejs är en funktionell basic modell som passar 360, 460 och 560 mm breda öppningar. Både korgen och skenorna kommer i elegant silverfärg. Korgen öppnar och stänger smidigt och ljudlöst. Finns i två höjder, 100 och 200 mm, och i två olika djup, 405 och 505 mm.

Rejs korgen finns inte i planeringsverktyget. Om du vill ha dessa
korgar i din skjutdörrsgarderob, kontakta oss.

Utdragbar korg Vit (från 423,00 kronor)Vit korg

Vit korgen är inredares favorit. Denna korg ger ett friskt utseende till garderoben med sin vita färg. Vit korgen är tillgänglig till 368, 468, 568 och 768mm breda öppningar. Den vita korgen kommer i 150 mm och 300 mm höga versioner. Djup av korgen 505.

Den vita korgen kan också monteras bakom gångjärnsdörrarna.

Utdragbar korg Roller (från 524,00 kronor)Korgar och lådor

Roller är en riktig premium korg. Dess eleganta designen ger intryck av en lyxprodukt, även om priset fortfarande är fördelaktig. Den är också mycket hållbart, och därför har den en 20 års garanti. Roller korgen är tillgänglig till 368, 468, 568 och 768mm breda öppningar. Korgen finns i 150mm och 330mm höga versioner och i två olika djup, 405 och 505mm.

Om du vill ha ett byx- eller skoställ i din garderob,
rekommenderar vi att du väljar Roller korgen.
Byx- och skoställer är gråa och därför passar korgen väl med dem.
Roller korgen fungerar också bakom gångjärnsdörrar.

Utdragbar gallerhylla (från 801,00 kronor)Gallerhylla

I stället för korgar kan du också välja en silverfärgad utdragbar gallerhylla. Den utdragbara gallerhyllan är ett riktigt snyggt och luftigt alternativ för klädförvaring. Den är tillgänglig till 368, 468 och 568mm breda öppningar.

Lådor med olika mekanismer

Till skillnad från korgar som kräver en viss bredd från garderobsinredningen kan lådor tillverkas för att passa exakt din garderob när det gäller storlek och färg. I videon hittar du en demonstration av hur våra olika mekanismer ser ut och hur de fungerar i praktiken.

 

Metall låda (från 393,00 kronor)

Lådor med fingerutrymme

Det finns inget speciellt med den här lådan, men ibland är en enkel metall låda allt du behöver. Basic modellen har inget handtag och därför ser lådan stilig ut.

Även om lådan är i metall, är lådfrånten vanlig möbelskiva. Du kan också välja färgen av alla lådor själv!

 

Push-to-open låda (från 903,00 kronor)

En låda med tryck-och-öppna mekanismen bakom gångjärnsdörrar

Om du vill ha något extra jämfört med vår basic modell, kan vår push-to-open-mekanism vara det rätta valet för dig. Tack för mekanismen ser lådorna väldigt sömlösa ut.

Titta på videon hur den här praktiska mekanismen fungerar!

Push-to-open mekanismen finns inte i planeringsverktyget. Kontakta oss om du vill ha lådor med denna mekanismen till din garderob.

Soft-close låda (från 903,00 kronor)

En låda med mjukstängning

Lådor med soft-close mekanism är redan populära i köket men nu är det dags att utnyttja dem också annanstans. Denna mekanismen är ett bra alternativ, särskilt för familjer med barn. Även om lådan skulle vara stängt med hård kraft, stänger den sig långsamt och smidigt. Verklig vardagslyx!

För metall lådor och för lådor med soft-close mekanismen är det möjligt att lägga till ett aluminiumhandtag. Handtaget finns i vit och silver.

Skapa din egen skjutdörrsgarderob

Korgar och lådorEn av de bästa sakerna med måttanpassade garderober är att du kan designa sådan garderob som du vill och behöv. Med vårt 3D-planeringsverktyget kan du lätt planera och beställa din egen skjutdörrsgarderob.

Om du är inte säkert vad skulle vara det bästa förvaringsalternativet för dig kan du kontakta oss och vi hjälper till!

 

Nu när du har valt din favorit korg och låda, är det dags att tänka på ditt hems skoförvaring.  Skulle ett skoställ som monteras inuti garderoben vara rätt lösning för dig? Vi skrev ett omfattande blogginlägg om olika lösningar för skoförvaring, läs mer!