Förvaringsvecka 14-21/5

Boka en planeringstid, få 10% rabatt

 

Mirror Lines förvaringsvecka är här!  Planera din drömgarderob, walk-in closet, skjutdörrar eller en glasvägg med oss. När du bokar en kostnadsfri planeringstid  får du 10% rabatt på din beställning. Du kan själv välja om du vill boka ett online-möte eller träffa oss på vårt showroom i Täby. 

  Rabatten gäller endast planeringstider som bokas under kampanjtiden (14-21 maj).

Förvaringsvecka

Mirror Line showroom

Boka en kostnadsfri planeringstid

Via länken nedan kan du redan boka din planeringstid. Vi kan träffa dig på vårt showroom i Täby eller via ett online möte.  För  att ha ett så framgångsrikt möte som möjligt, berätta oss mer om ditt projekt vid tidsbokningen. Då kan vi planera mötets innehåll på förhand.

Förvaringstips!  Kartlägga dina behov

När du börjar designa ett förvaringssystem eller skjutdörrar är det en bra idé att kartlägga dina egna behov först. Vilken typ av utrymme kommer produkten att hamna i? Vad vill du förvara där?

Till exempel när man designar en garderob är det viktigaste att tänka på vad som förvaras i garderoben. I ett barnrum kan det vara nödvändigt att överväga förvaring av kläder och leksaker, medan i hallen ofta behövs förvaringsutrymme för ytterkläder, hobbyutrustning och städmaterial.

Under förvaringsveckan kommer vi att dela fler förvaringstips på vårt Instagram-konto. Följ oss där för att se mer!

Förvaringsvecka
Walk-in closet i Antracit Kristall

Walk-in closet i hallen och sovrummet

Mirror Line har tillverkat två garderobslösningar till detta hem, en i vardagsrummet och en till föräldrarnas sovrum. Walk-in closet i hallen har en ljusgrå stomme och gott om praktiskt förvaringsutrymme för olika behov. I hallens walk-in closet finns det gott om förvaringsutrymme för längre ytterplagg och andra kläder samt hyllor och lådor för tillbehör och hobbyprylar.

”Vi letade efter specialanpassade garderober som designades efter utrymmets mått och på så vis kunna utnyttja hela utrymmet, berättar Sara och Anders. ”Jag blev också förtjust i färgerna i Mirror Lines utbud”, minns Sara.

Boka en kostnadsfri planeringstid

Tillsammans kan vi planera din drömförvaring

Boka tid