Förvaringsidéer

Eleganta förvaringslösningar. Precis som du vill ha det.

Vad är ditt förvaringsbehov?

Hemligheten med en praktisk förvaring är en plats för alla varor. Varor kan alltid hittas enkelt från samma plats och efter användning kommer de också att hitta sig tillbaka till samma ställe.

Innan du planerar din garderob är det bra att tänka på vad som kommer att lagras där. Sänglinnen, skidutrustning, mössor, handskar, böcker, jackor och andra kläder behöver sitt eget utrymme, och när utrymmet är konstruerat för att vara praktiskt och funktionellt, är varorna enklare att hålla på sin plats.

Utnyttja varje millimeter av din garderob

I hallen krävs ofta mycket utrymme för galgar. Man vill också ofta ha sin egen plats för mössor och handskar; för detta behov passar korgar och lådor utmärkt. Och var vill du ha städskåpet? Det är också möjligt att planera en egen plats för till exempel en strykbräda. För skokaoset erbjuder vi många olika förvaringslösningar! Kolla in våra funktionella tillbehör.

Skräddarsydda skåp maximerar utrymmet även i de minsta sovrummen. Det främsta behovet av sovrumsförvaring är ofta en garderob. Behöver du en lång klädstång eller ett ställ för dina byxor? Till exempel stora övre hyllor kan vara en funktionell plats för att förvara gästskydd och kuddar eller säsongsbetonade kläder.

Garderoben kan också användas som en rumsavdelare. Du kan dölja till exempel en TV, symaskin eller ett skrivbord med den. Ditt förvaringsbehov kan vara ett vitrinskåp för matplatsen, en bokhylla för vardagsrummet eller ett skåp för tvättstugan. Mirror Lines förvaringssystem tillverkas med dina mått, just för dig.

Nedan finns några förvaringslösningar för att hjälpa dig att skissa din egen lösning. Priserna är för helheten, utan dörrar.

Mirror Line katalog

Bekanta dig med våra produkter!

Nu kan du ladda ner vår gratis produktkatalog.

Vill du ha din egen skjutdörrsgarderob?

Kontakta oss och planera din drömgarderob!

Be om en offert