Walk-in closet i hallen och sovrummet

Villa Ilta har två garderobslösningar tillverkade av Mirror Line, en i hallen och en i föräldrarnas sovrum.
01.12.2021
Stort hus för en stor familj

 

Smart förvaring

Villa Ilta byggdes som bostad för Sara och Anders plastfamilj.  Förutom Sara och Anders flyttar Saras barn Susa 13 år, Tatu 11 år och Beea 10 år och Anders son Anton 17 år in i huset. Dessutom har Anders två vuxna barn. Denna 185 kvadratmeter stora bostad har fem sovrum, utöver det finns en separat bastustuga på gården.

Idéen med huset grundar sig på en rymlig och praktisk planlösning. Rumshöjden i huset är nästan tre meter och korridorerna är rymliga och breda. Bastustugan når man smidigt via en inglasad altan, som ansluter fint till resten av huset.

Inredningen i detta hem består av fyra huvudfärger: svart, vit, mörkgrå och ek. Dessa färger kan ses i olika kombinationer i nästan varje rum i huset! Färgpaletten skapar en dämpad men vacker atmosfär i hemmet.

Walk-in closet i hallen och sovrummet

Mirror Line har tillverkat två garderobslösningar till detta hem, en i vardagsrummet och en till föräldrarnas sovrum. Walk-in closet i hallen har en ljusgrå stomme och gott om praktiskt förvaringsutrymme för olika behov. I hallens walk-in closet finns det gott om förvaringsutrymme för längre ytterplagg och andra kläder samt hyllor och lådor för tillbehör och hobbyprylar. Priset på denna walk-in closet är ca. 40 000 kr.

Walk-in closet i hallen ger gott om förvaringsutrymme

En stämningsfull, mörk antracitgrå färg valdes som nyans till garderoberna i sovrummets walk-in closet, vilket ger en underbart lyxig hotellatmosfär till sovrummet. Lådorna är mycket rymliga, och håller därmed utrymmet snyggt och organiserat. Utöver klädförvaring finns där även plats för extra filtar och kuddar. Priset på walk-in closet i sovrummet är ca 43 000 kr.

Walk-in closet i föräldrarnas sovrum
Walk-in closet i hallen

Kommentarer om samarbete

Sara och Anders lärde känna Mirror Line för första gången på en mässa.”Vi såg Mirror Lines produkter på förra sommarens mässa. Vi letade efter specialanpassade garderober som designades efter utrymmets mått och på så vis kunna utnyttja hela utrymmet, säger paret. ”Jag blev också förtjust i färgerna i Mirror Lines utbud”, minns Sara.

Att få garderoberna skräddarsydda var viktig för paret, eftersom båda rummen hade sina utmaningar. ”Vi ville ha skräddarsydda garderober så att vi kunde utnyttja utrymmen på bästa möjliga sätt. U-formade garderober gjordes för båda rummen för att utnyttja så mycket som möjligt av utrymmet. Särskilt garderoben i sovrummets walk-in closet passar utrymmet perfekt och även det 40 cm breda utrymmet vid den större garderoben kunde utnyttjas för förvaring. Hallens Walk-in closet har mycket plats för kläder och hobbyprylar.”

Parets önskning var att färgerna i garderoberna skulle passa sömlöst in i resten av lägenhetens nyanser. ”Den antracitgrå färgen passar bra till färgerna i hela sovrummet och den ljusgrå tonen passar utmärkt i hallen. Vi tänkte först på vita eller svarta hyllor, men ljusgrå var det perfekta valet,” säger paret.

Planeringen av garderoberna gjordes enligt parets önskemål och de färdiga produkterna monterades åt dem av Mirror Lines montörer. ”Garderoberna designades av Mirror Line och skickades mail, vilket fungerade mycket smidigt, ändringar kunde lätt göras och mejlen besvarades snabbt. Installationsteamet var trevliga och kunniga och gjorde installationerna noggrant och snyggt”, berömmer Sara och Anders.

Paret var mycket nöjda med helheten och speciellt det praktiska men även den snygga designen: ”Bäst av allt är färgerna och hur skåpen kan skräddarsys i många olika bredd- och höjd mått och konstrueras så att utrymmet kan användas från vägg till vägg. Vi rekommenderar varmt att kontakta Mirror Line”

Maila en offertförfrågan så designar vi en förvaringslösning som passar ditt hem!