Dörrar för rumsavdelning

Rumsavdelare passar utmärkt i både nya och gamla objekt. Om du så önskar kan du välja olika material för båda sidorna på dörren.

Behöver du hjälp med planeringen? Lämna dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär och vi hjälper till!

Be om en offert

Dörrar för rumsavdelning i ett nytt eller gammalt objekt

Dubbelsidiga dörrar för rumsavdelning avgränsar rummen från varandra på ett elegant sätt och fungerar som en vacker ersättning för vanliga innerdörrar. Om du önskar kan du välja olika material för båda sidorna på dörren, varvid båda sidorna överensstämmer med stilen och behovet för rummet i fråga.

Rumsavdelare passar utmärkt i både nya och gamla objekt. De kan antingen öppnas längs väggen eller monteras så att de glider in i väggen.

Personliga dörrar för rumsavdelning från vårt omfattande utbud

Bland våra ramprofiler lämpar sig Aalto, Classic Mini och Classic Maksi utmärkt som dörrar för rumsavdelning. I dem göms hjulen i listen och dörren är elegant på båda sidorna.

Mirror Line erbjuder både topphängda och golvgående dörrar för rumsavdelning.  Glidskenan som monteras i golvet för golvgående dörrar är verkligen osynlig, endast 5 mm hög.

Du har även tillgång till alla färger och material i vårt sortiment vad gäller dörrar för rumsavdelning. Med uppdelningslister kan du dela in dörren både lodrätt och vågrätt enligt dina önskemål.

Soft-close mjukstängning tillgänglig för alla ramar.

Glasvägg

Moderna spröjsade glasväggar

Mirror Lines sortiment innehåller också spröjsade glasväggar som måttanpassade skjutdörrar. Storlek på rutorna beror på storleken av öppningen och dörrarna, men du kan bestämma tätheten av uppdelningslisterna själv. För närvarande är det mest populära materialet klart glas, men vi tillverkar glasväggar också med andra färger.

Om du vill ha ett ljusare utrymme, är glasväggar en utmärkt lösning för dig!

 

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss och vi hjälper dig med dina önskemål!

Be om en offert