MDF-skjutdörrar

Vackra målade skjutdörrar med eller utan ramar

FRAMELESS – Ramlösa, målade skjutdörrar

FRAMELESS-kollektionen består av Mirror Lines nya målade ramlösa MDF-skjutdörrar.  Idén bakom dörrkollektionen ligger i den växande trenden av integrerade möbler. Ramlösa, målade dörrar och skåp smälter in i interiören och skapar en enhetlig look.

FRAMELESS-dörrarna tillverkas av målad MDF-skiva. Skjutdörrarna har inga ramar alls utan dörrens yta är slät från kant till kant. Förutom skjutdörrar kan garderobens stomme även målas i samma nyans som dörrarna så att helheten blir sömlös och harmonisk.

Jordnära Nordisk Harmoni -färgkollektion

Förutom våra FRAMELESS-skjutdörrarna har vi även uppdaterat vår MDF-färgkollektion med hjälp av inredningsarkitekter för att matcha aktuella trender. Nordisk Harmoni – färgkollektionen innehåller åtta nya och harmoniska toner.

Nordisk Harmoni-kollektionen har inspirerats av den nordiska naturen. De jordnära tonerna påminner om nordiska skogar, sjöar och vackra dimmiga sommarnätter.

Genom att välja samma färg för en garderob, skjutdörrar och rummets vägg kan du skapa en stilren och enhetlig helhet till ditt hem.

Bekanta dig med Nordisk Harmoni-färgkollektionen

Målade MDF-skjutdörrar med ramar

Vackra målade MDF-skjutdörrardörrar är lämpliga till nästan alla ramprofiler. Förutom en slät panelyta finns MDF-skjutdörrarna med ramar tillgängliga i flera olika mönster, med vilka du kan sätta personlighet till inredningen.

Johanna

Bonde

talonpoika

Rut

ruutu

Spröjs

Susanna

Förutom spegel- och målade glasfärger kan även klarglas samt brons och grått glas användas till MDF-dörrar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obs! Illustrativa bilder.

Bekanta dig även med våra andra skjutdörrar med ramar >>

Målade garderober med gångjärnsdörrar

Om en skjutdörrsgarderob inte uppfyller dina behov är alternativet ett skåp med gångjärnsdörrar. Vi kan också tillverka garderober med gångjärnsdörrar av MDF i nya Nordisk Harmoni-nyanser.

Det är inte möjligt att lägga till mönster eller glasöppningar till gångjärnsdörrarna, så ytan på dom är alltid slät.

Blev du intresserad av MDF-skjutdörrar?

Kontakta oss så planerar vi en lösning åt dig!

Be om en offert