Webbutik

Skoförvaring

Smart skoförvaring som en vacker del av inredningen

Skoförvaring

Förhindra kaoset i hallen med smart skoförvaring

Skoförvaring är en stor utmaning i många hem. Vi på Mirror Line kan hjälpa dig att få en enklare vardag! Våra skoställ skapar mer utrymme i ditt hem utan att du behöver kompromissa med designen. Från vårt stiliga och tidlösa sortiment hittar du praktiska skoställ i tre vackra färger. Bara att beställa!

Produkterna i vår webbutik är tillgängliga i vårt lager och levereras till dig inom 1-2 veckor.

Smart skoförvaring

Kopina Vit
Kopina Vit

Denna fina förvaringsenhet rymmer en stor mängd skor som förhindrar kaoset i hallen. På sidorna kan du enkelt gömma fler saker.

Pris från 2315,00 kr

Luksus Vit
Luksus Vit

Luksus skoskåp i vitt är ett stilrent och tidlöst alternativ för förvaring av skor. I dess skokarusell kan du förvara upp till 18 par skor!

Pris 5635,00 kr

Luksus Sherwood
Luksus Sherwood

Skoälskarens dröm! I detta lilla skåp får det plats en otrolig mängd skor. Den utdragbara och roterbara skoställningen rymmer cirka 18 par.

Pris 5635,00 kr

Kopina Sherwood
Kopina Sherwood

Elegant förvaring! Skorna är lätta och snabba att placera in i de öppna hyllorna, och du kan gömma andra saker som finns i hallen till skåpen på sidorna.

Pris från 2533,00 kr

Luksus Antracit
Luksus Antracit

Idéen till designen av Luksus skoskåp  var att det inte ska uppfattas som ett skoställ utseendemässigt. Den vackra nyansen av antracit är ett bra tillskott.

Pris 5766,00 kr

Kopina Antracit
Kopina Antracit

Kopina hallhylla i antracit är det rätta valet för dig som uppskattar lätthet. Skorna förvaras snyggt på hyllorna så att de inte samlas i högar på golvet.

Pris från 2533,00 kr

Förbättra skoförvaring i hemmet.

Förvaring kan vara en utmaning i många hem. I de bästa världar står skorna prydligt i hallen, men sanningen är oftast en annan där skorna ligger över hela hallgolvet. Förvaring av skor blir lättare även i mindre utrymmen när man satsar på smarta förvaringsmöbler. Dessvärre är inte alla hallar stora med plats för en skjutdörrsgarderob eller klädkammare, men däremot ett smart skoställ.

Vi har skrivit ett blogginlägg där vi berättar mer om våra skoskåp. Läs mer och se vilket skohylla bäst passar ditt hem!

Skoförvaring: Dölj varor i Kopinas sidoskåpet

Kundkommentar av Kopina Hallhylla:

Stjärn

Minna

Jag letade efter en tålig modell som samtidigt skulle ha plats för alla skor och se bra ut. Lyckligtvis hittade jag det jag ville i sortimentet hos Mirror Lines. Skohyllan visade sig vara perfekt för ett hushåll på fem personer!

Hittar du inte ett passande skoställ?

Vi kan även skräddarsy produkter efter dina behov. Låt oss planera er nya skoförvaring tillsammans!

Be om en offert!