Webbutik

Skoförvaring

Smart skoförvaring som en vacker del av inredningen

Funktionell skoförvaring

Förhindra skokaoset i hallen med ett funktionellt skoskåp

Skoförvaring är en stor utmaning i många hem. Vi på Mirror Line kan hjälpa dig att få en enklare vardag! Våra skoställ skapar mer utrymme i ditt hem utan att du behöver kompromissa med designen. Från vårt stiliga och tidlösa sortiment hittar du praktiska skoställ i tre vackra färger. Bara att beställa!

Produkterna i vår webbutik är tillgängliga i vårt lager och levereras till dig inom 1-2 veckor.

Kopina, Buutsi och Luksus

Kopina 130cm eller 150cm
Kopina 130cm eller 150cm

Denna fina förvaringsenhet rymmer en stor mängd skor som förhindrar kaoset i hallen. På sidan kan du enkelt gömma fler saker.

Kopina 130cm från 2332,00 kr

Luksus
Luksus

Skoälskarens dröm! I detta lilla skåp får det plats en otrolig mängd skor. Den utdragbara och roterbara skoställningen rymmer cirka 18 par.

Luksus från 4936,00 kr

Buutsi
Buutsi

Elegant skoskåp med skoställningar i metall. Lådorna rymmer utan problem upp till 18 par skor. Funktionella handtag i aluminium.

Buutsi från 4531,00 kr

Andra produkter
Andra produkter

Ta en närmare titt i webbutiken på vårt växande sortiment av tillbehör! Exempelvis kan du köpa skenmekanismen till vår populära skjutdörr LOFT Dörr separat.

Stilig skoskåp Buutsi

Pålitlig transport

Mirror Line är ett företag med lång erfarenhet och stark yrkeskunskap. Vi erbjuder produkter för både små och stora behov! Vi garanterar en tillförlitlig leverans hela vägen till din egen uppfart eller port. Våra leveransalternativ innehåller hemleverans, med eller utan inbärning. Det är också möjligt att hämta varor själv från vårt showroom i Täby. För tillfället levererar vi våra produkter till Storstockholm.             

Kundkommentar av Kopina Hallhylla:

Stjärn

Minna

Jag letade efter en tålig modell som samtidigt skulle ha plats för alla skor och se bra ut. Lyckligtvis hittade jag det jag ville i sortimentet hos Mirror Lines. Skohyllan visade sig vara perfekt för ett hushåll på fem personer!

Hittar du inte ett passande skoställ?

Vi kan även skräddarsy produkter efter dina behov. Låt oss planera er nya skoförvaring tillsammans!

Be om en offert!