5 bra orsaker att välja LOFT Dörren

02.07.2018

Olika dörrar och rumsavdelning lösningar är en växande trend i inredningsvärlden. Grundläggande val görs vanligtvis mellan standard dörrar och skjutdörrar. Särskilt ladugård -dörrar är populära just nu. Amerikanska inredningsprogrammen sätter trender och till exempel Pinterest har många ladugårdsdörr -idéer som du kan söka efter barn door.

Vi har också samlat vår egen tavla för inspiration bilder på Pinterest, som du kan kolla här

DIY LOFT Dörr

Vi vill vara en pionjär vid leverantörer av skjutdörrar, och därför har vi utvecklat en ny produkt som kallas LOFT Dörr. Enkelt är den en unik ladugårdsdörr som ger många möjligheter till inredning.  Här, till stöd för ditt beslut, finns det fem huvudorsaker till varför LOFT Dörren är det bästa alternativet till ditt hem.

1. Anpassar till olika stilar

LOFT Dörren är stiligt, modernt och rustikt alternativ för rumsavdelning. I vår samling hittar du dörrmodeller för olika inredningsstilar. Om du söker efter en modern, romantisk eller till och med skandinavisk stil för inredning, LOFT Dörren passar bra till alla. Med LOFT Dörren får du resultatet som passar just för dig.

2. Praktisk dörrlösning

Skjutdörr är ofta praktiskt alternativet för en mellandörr. Den sparar också utrymme. LOFT Dörren fungerar som en dörr, en rumsavskiljare, en skjutdörr för inbyggda garderober eller som en dekoration på vardagsrumväggen. Den anpassar sig till många uppgifter, så att det är möjligt att fylla upp dina inredningsfantasier! Från vårt sortiment hittar du dörrar med olika storleker och mekanismer, som du kan bygga din egen helhet med.

3. Trä ger värme

Ladugårdsdörr LOFT Dörr i Rödjerök

Trämaterial är just nu jätte trendiga. Trä ger värme till utrymmen och känns också mysigt. Från Mirror Lines ladugårdsdörr selektion hittar du också Obehandlad DIY-dörren som är hyvlad furu från Nya Zeeland. Den kan man ytbehandla som man vill. Om du har gamla laduplankar eller andra fina material, kan du utnyttja dom i en LOFT Dörr och köpa bara hjulmekanismen.

4. Högklassigt och hållbart

Vid valet av skjutdörrar borde du alltid ta hänsyn till kvalitet. Det är viktigt att dörrarna kan användas länge. Med LOFT Dörren har vi uppmärksammat den här saken. Med rätt användning är LOFT Dörren långvarig. LOFT Dörrens skjutdörrsmekanismen garanteras kvalitet, upp till varje mutter. Den håller och glider sömlöst utan ljud. Med våra monteringsanvisningar är LOFT Dörren lätt att instellera. Läs också det viktigaste monteringstipps.

5. Karaktär för inredningen med en ladugårdsdörr

Framförallt ger LOFT Dörren ett inslag av karaktär för inredningen. Det är en spektakulär detalj som inte finns i alla hem. Från den obehandlade dörren kan du gör vad du vill med ditt eget personliga konstverk. Med LOFT Dörren skapar du värdighet och elegans i ditt hem som är inte möjligt med den vanliga vita rumsavdelare.

Bekanta dig med Mirror Lines LOFT Dörr selektion från webbutiken.

På bilden är två LOFT Dörrar som ett utmärkt rumsavdelare. Dörrarna är 914 mm Obehandlat LOFT Dörrar. (Bostadsmäss i Björneborg, huset Luvia, 11).

På bilden är två LOFT Dörrar som ett utmärkt rumsavdelare. Dörrarna är 914 mm Obehandlat LOFT Dörrar. (Bostadsmäss i Björneborg, huset Luvia, 11).