Moderna glasväggar i industristil

Glasväggar och rumsavdelare med svarta ramar är verkligen populära. Hos oss finner ni skjutdörrslösningar samt fasta väggar.
25.06.2020
Glasvägg med skjutdörrar
Priset på bildens golvgående spröjsade rumsavdelare med två dörrar är 15 928 kronor

Rumsavdelare och industriväggar i glas

Glasväggar i industriell stil blev populära i interiörvärlden redan förra året. Rumsavdelare i denna stil är inga visuella barriärer och de isolerar heller inte utrymmet. Snarare är det ett trendigt inredningselement som avgränsar utrymmet i fråga och håller rummets utseende luftig och harmonisk.

Vilka glasväggar erbjuder vi?

Från Mirror Lines urval hittar du måttanpassade industriväggar med skjutdörrar. Du väljer själv vilka dörrar du vill ska vara fasta och vilka du önskar ska vara skjutbara. Storlek på öppningen styr till stor del storlekten på rutorna, men du kan själv påverka designen med antal rutor. Vi rekommenderar vertikal uppdelning endast för dörrar som är över 80 cm breda.

Vi kan tillverka stora patier med golvgående skjutdörrar: dörrarna kan vara upp till 3 meter höga och total öppningsbredd exempelvis 5 meter. Vi har också möjlighet att tillverka enskilda rumsavdelare som topphängda lösningar, helt utan golvskena.

Topphängd rumsavdelare
Topphängd rumsavdelare med opalt glas (Pris 7790 SEK)

För närvarande är det populäraste materialet klart laminerat glas. Vårt urval inkluderar också brons och grått laminerat glas. Utöver dessa är opalt glas också ett efterfrågat material.

Säkerhet och hållbart material

Mirror Lines spröjsade skjutdörrar tillverkas med en 28 millimeter bred Classic Mini-ram som är en nordisk och hållbar aluminiumprofil. Ramarna går att beställas i fyra olika färger: svart, vitt, silver och grafit. Glaset vi använder är laminerat säkerhetsglas vilket är det säkraste glaset på marknaden, och om dörren på något sätt går sönder håller säkerhetsfilmen glasskärvorna på plats. Till våra skjutdörrarna använder vi Soft-close mjukstängning. Idag säljs mer än 70% av skjutdörrarna vi levererar med mjukstängning. Vi erbjuder även 25 års garanti på hjulmekanismen.

 

 

 

Vad kostar våra industriväggar?

Kostnaden för en spröjsad skjutdörr börjar från 5 824 SEK. Vi ger dig gärna en offert på önskad glasvägg. Att begära en offert är enkelt, allt vi behöver är följande:

  • Öppningens bredd
  • Öppningens höjd
  • Antal dörrar
  • Önskat antal rutor
  • Vilka material vill du ha
  • Vill du ha mjukstängning

Om du inte är säkert på vilken design du vill ha, kan vi börja med måtten så hjälper vi dig med att presentera olika förslag på design!

Industriväggar
Spröjsade skjutdörrar kan också användas som garderobsdörrar. Priset på bildens dörrar med snövit glas är 14 385 kronor.
Industriväggar
Priset av bildens golvgående skjutdörrar 16 395 kronor

 

 

 

 

 

 

 

Skulle en trendig glasvägg passa även i ditt hem? Kontakta oss så hjälper vi dig med planering av din glasvägg!

Det är nu även möjligt att beställa våra måttanpassade glasväggar direkt från webbutiken.