Varför Mirror Line?

Att hitta en förvaringslösning som passar både utrymmet och din inredningssmak kan vara svårt och tidskrävande. Hos oss måttanpassas din drömförvaring precis enligt dina önskemål. Men vilka andra skäl finns det för att välja våra produkter?

Garderobsinredning

Förvaringssystem med millimeterprecision

Vår produkt är det mest flexibla alternativet på marknaden. Varje produkt är individuellt designad enligt dina specifikationer med millimeterprecision.

Planeringsverktyg

Beställ enkelt online

I vår nätbutik kan du designa din skjutdörrsgarderob precis som du vill ha den, utan att ens behöva gå hemifrån. I 3D-planeringsverktyget kan du se både färgerna och helheten, så att du direkt kan visualisera utrymmet på plats. Under hela designprocessen ser du hur mycket de individuella delarna kostar, och du kan betala på ett säkert sätt med kort eller via en faktura. Inga överraskningar!

Varför Mirror Line

Professionell design och förstklassig service

Våra skickliga försäljare designar en helhet som är skräddarskydd för just dig och dina behov, och på fabriken kontrollerar vi att den fungerar – helt gratis. Vår kundtjänst besvarar alla dina frågor och vid behov erbjuder vi också mätnings- och installationstjänster.

Varför Mirror Line

Överenskomna leveranser

Vi håller vårt löfte och överenskomna leveranstider: i genomsnitt kommer din produkt rakt hem till din ytterdörr inom tre veckor.

Familjeföretag

Ansvar

Vi är ett litet, finskt familjeföretag som tar hand om sina anställda och miljön. Vi använder material av hög kvalitet för att göra hållbara möbler och investerar i effektiviteten hos vår produktion för att minimera negativ miljöpåverkan.

Varför Mirror Line

Säkerhet

I vår produktutveckling satsar vi på säkerhet och livslängd. Vi utrustar baksidan av alla glas och speglar med en säkerhetsfilm, och våra dörrar har ett urspårningsskydd som förhindrar att dörren glider av skenan. Tack vare dämpare stängs dörren mjukt och förhindrar till exempel att barnfingrar blir i kläm i en skjutdörr

25 års garanti

25 års garanti på skjutdörrsmekanismen

Högkvalitativa produkter, hållbara material och råvaror samt 25 års erfarenhet säkerställer att vi har ett starkt förtroende för våra produkts hållbarhet.

Garantiperiod för skjutdörrsmekanismen för både stål- och aluminiumramar är 25 år!

Planera din drömforvaring med oss

Tillsammans hittar vi säkert en lämplig lösning

Ta kontakt