Webbutik

LOFT Dörr

Designskjutdörr med mattsvart mekanism

Designskjutdörren som öppnar upp en ny värld

Mirror Lines designnyhet LOFT Dörr är en rustik dörr där både skjutdörrsmekanismen och formspråket känns igen från den skandinaviska landsbygden. Den eleganta LOFT Dörr är designad för djärva inredare som vill ha smarta lösningar i hemmet.

LOFT Dörr är en förstklassig dörr av hög kvalitet. Den eleganta hjulmekanismen gör den enkel att installera. Dörren passar lika bra som blickfång i vardagsrummet som rumsavdelare eller dörr till klädrummet. Den rustika skjutdörrsmekanism är en tidlös klassiker och just därför ett ypperligt val för en modern interiör. Dörrens följsamma och tysta funktionalitet garanteras av den så kallade soft close-stopparmekanismen.

Produkterna finns tillgängliga i vårt lager och levereras till dig inom 1-2 veckor.

Levereras som färdigpaket

Vit, rödjerök, sandsten eller obehandlad trädörr

Vit
Vit

Den vita versionen av LOFT Dörr har en elegant mattsvart hjulmekanism och mattsvart handtag som kontrast mot den vita dörren och skenbalken. Tidlösa linjer har gjort den till en favorit i många hem.

Vit LOFT Dörr 6584.00 kr

Rödjerök
Rödjerök

Den mörkgråa rödjeröksfärgade versionen av LOFT Dörr är en uppseendeväckande designdörr för djärva inredare. Den stadiga dörren kan användas för att gömma både din mancave och klädrummets stök.

Rödjerök LOFT Dörr 6584,00 kr

Sandsten
Sandsten

Färgen sandsten lämpar sig väl för många inredningsstilar och erbjuder en rustik look. Den eleganta sandstensfärgade versionen av LOFT Dörr skapar känslan av skandinavisk landsbygd mitt i ditt hem.

Sandsten LOFT Dörr 6584,00 kr

Obehandlad
Obehandlad

Furuytan på den obehandlade modellen av LOFT Dörr är perfekt för dig som vill göra din dörr till ett unikt DIY-objekt. Måla, betsa eller dekorera som du vill och skapa något som alla garanterat lägger märke till!

Obehandlade LOFT Dörr 7611,00 kr

En designskjutdörr som är enkel att installera

LOFT Dörr levereras som ett smidigt färdigpaket i två olika storlekar. Med två LOFT dörr får du en elegant och rustik pardörr som lämpar sig väl för exempelvis dörröppningen till vardagsrummet. LOFT dörr ger hemmet ett öppet loftutseende och tar inget utrymme ens när den är öppen, i motsats till traditionella dörrar med gångjärn.

LOFT Dörr lämpar sig utmärkt till exempel som dörr till barnkammaren, eftersom den rör sig lätt och mjukt på skenan. Den supereleganta designskjutdörrens behagliga soft close-stopparmekanism gör att dörren kan stängas nästan ljudlöst.

Mirror Lines LOFT Dörr finns i olika utförande och passar i allt från romantiska och klassiska inredningsstilar till mer moderna inredningsstilar likt industriella miljöer.

LOFT Dörr framför en klädskåp
Rustik LOFT Dörr

Ge nytt liv till din gamla dörr

Har du hittat en fantastisk antik dörr på auktion nyligen? Har du kanske en gammal dörr eller träskiva på vinden som du vill göra till en del av inredningen? Ge hemmet ett individuellt utseende med en förenklad och tidlös skjutdörrsmekanism.

Köp skjutdörrsmekanismen enkelt och snabbt i vår nätbutik och gör din dörr till ett naturligt blickfång i hemmet. Finns i två längder på skenan.

Skensats 1981 mm 3344,00 kr
Skensats 2438 mm 3798,00 kr

Produktegenskaper
  • LOFT Dörr levereras som ett smidigt paket, som gör att den är enkel och snabb att installera.
  • Materialet är högkvalitativ och tålig ytbelagd MDF-skiva. DIY-dörren är tillverkad av hyvlad furu från Nya Zeeland.
  • Rustik mattsvart skjutmekanism med soft close-funktion. Mattsvart handtag på dörren.
Dimensioner
  • Smal modell 914 mm x 2134 mm (skenans längd 2000 mm)
  • Bred modell 1067 mm x 2134 mm (skenans längd 2130 mm)
  • LOFT Dörr har en totalhöjd på 2277 mm inklusive skjutmekanismen (rumshöjd minst 2290 mm)
  • Dörrens tjocklek: 35 mm.
  • Dörrens vikt: Obehandlad LOFT Dörr 24 kg. Vit bred modell 45 kg.

Kanske är du intresserad av följande artiklar

Måttanpassad LOFT Dörr

Nu finns även möjligheten att köpa måttbeställda versioner av LOFT Dörr, enligt dina färg- och storleksönskemål. Be om mer information eller låt oss skicka dig en offert.

Be om en offert