Webbutik

LOFT Dörr

Ladugårdsdörr med mattsvart mekanism

Ladugårdsdörr som öppnar upp en ny värld

Mirror Lines LOFT Dörr är en rustik ladugårdsdörr där både skjutdörrsmekanismen och formspråket känns igen från den skandinaviska landsbygden. Den eleganta LOFT Dörren är designad för djärva inredare som vill ha smarta lösningar i hemmet.

LOFT Dörr är en förstklassig dörr av hög kvalitet. Den eleganta hjulmekanismen gör den enkel att installera. Denna ladugårdsdörr passar lika bra som blickfång i vardagsrummet som rumsavdelare eller dörr till klädrummet. Den rustika skjutdörrsmekanismen är en tidlös klassiker och just därför ett ypperligt val för en modern interiör. Dörrens följsamma och tysta funktionalitet garanteras av den så kallade soft close-mekanismen.

Levereras som färdigpaket

Beställ din egen ladugårdsdörr! Leveranstid 5-7 vardagar.

Vit
Vit

Den vita versionen av LOFT Dörr har en elegant mattsvart hjulmekanism och mattsvart handtag som kontrast mot den vita dörren och skenbalken. Tidlösa linjer har gjort den till en favorit i många hem.

Vit LOFT Dörr från 7207 kr

Rödjerök
Rödjerök

Den mörkgråa rödjeröksfärgade versionen av LOFT Dörr är en uppseendeväckande designdörr för djärva inredare. Den stadiga dörren kan användas för att gömma både din mancave och klädrummets stök.

Rödjerök LOFT Dörr från 7207 kr

Sandsten
Sandsten

Färgen sandsten lämpar sig väl för många inredningsstilar och erbjuder en rustik look. Den eleganta sandstensfärgade versionen av LOFT Dörr skapar känslan av skandinavisk landsbygd mitt i ditt hem.

Sandsten LOFT Dörr  från 7207 kr

Obehandlad
Obehandlad

Furuytan på den obehandlade modellen av LOFT Dörr är perfekt för dig som vill göra din dörr till ett unikt DIY-objekt. Måla, betsa eller dekorera som du vill och skapa något som alla garanterat lägger märke till!

Obehandlad LOFT Dörr från 7906  kr

Ladda ner LOFT Dörr broschyren

LOFT Dörr levereras som ett smidigt färdigpaket i två olika storlekar. LOFT Dörr ger hemmet ett öppet loftutseende och tar inget utrymme ens när den är öppen, i motsats till traditionella dörrar med gångjärn.

LOFT Dörr lämpar sig utmärkt till exempel som dörr till barnkammaren, eftersom den rör sig lätt och mjukt på skenan. Den supereleganta ladugårdsdörrens behagliga soft close-mekanism gör att dörren kan stängas nästan ljudlöst.

Mirror Lines LOFT Dörr finns i olika utförande och passar i allt från romantiska och klassiska inredningsstilar till mer moderna inredningsstilar likt industriella miljöer.

Läs mer från brochyren och bli inspirerad!

Obehandlad LOFT Dörr
Faner LOFT Dörr

Nyhet: Faner LOFT Dörr

Faner LOFT Dörr är en mer modern version på våra populära LOFT Dörrar. Vi tillverkar dörrarna för hand i Finland av björkfaner. Dörren passar utmärkt till ett hem som är inrett i skandinavisk stil. Faner LOFT Dörr finns i två bredder: 914mm och 1067mm.

Hämta idéer

Rustik LOFT Dörr

Ge nytt liv till din gamla dörr

Har du hittat en fantastisk antik dörr på auktion nyligen? Har du kanske en gammal dörr eller träskiva på vinden som du vill göra till en del av inredningen? Ge hemmet ett individuellt utseende med en förenklad och tidlös skjutdörrsmekanism.

Köp skjutdörrsmekanismen enkelt och snabbt i vår nätbutik och gör din dörr till ett naturligt blickfång i hemmet. Finns i fyra  längder på skenan.

Skensats 1530 mm 2897,00 kr
Skensats 1981 mm 3344,00 kr
Skensats 2130 mm 3479,00 kr

Skensats 2438 mm 3798,00 kr

Produktegenskaper
  • LOFT Dörr levereras som ett smidigt paket, som gör att den är enkel och snabb att installera.
  • Materialet är högkvalitativ och tålig ytbelagd MDF-skiva. DIY-dörren är tillverkad av hyvlad furu från Nya Zeeland.
  • Rustik mattsvart skjutmekanism med soft close-funktion. Mattsvart handtag på dörren.
Dimensioner
  • Smal modell 914 mm x 2134 mm (skenans längd 2000 mm)
  • Bred modell 1067 mm x 2134 mm (skenans längd 2130 mm)
  • LOFT Dörr har en totalhöjd på 2277 mm inklusive skjutmekanismen (rumshöjd minst 2290 mm)
  • Dörrens tjocklek: 35 mm.
  • Dörrens vikt: Obehandlad LOFT Dörr 24 kg. Vit bred modell 45 kg.
Måttanpassad LOFT Dörr

LOFT Dörr kan nu måttanpassas

Våra kunder har  olika inredningsstilar och storlekar på dörröppningar. Därför har vi börjat tillverkningen av måttanpassade LOFT Dörrar. Nu är det möjligt för dig att planera en personlig ladugårdsdörr som perfekt matchar din stil och önskemål.

LOFT Dörrar tillverkas med finländsk furu eller gran. Dörrarna är också utrustad med en robust, mattsvart & mjukstängande skjutdörrsmekanism så att dörren stängs och öppnas mjukt. Måttanpassade LOFT Dörrar levereras vanligtvis i en obehandlad träfinish, vilket gör att du kan ytbehandla, måla, dekorera eller vaxa ytan på din dörr som du själv önskar. Produkten kan emellertid också målas på fabriken med färgen du har valt.

Mäta öppningen, välj din favorit bland fyra modeller och be om en offert!

Beställ din egen LOFT Dörr direkt från webbutiken

LOFT Dörrar i standardmått samt mekanismer levereras inom 5-7 vardagar.

Beställ