Planeringsverktyg

Skapa din drömförvaring med vårt förnyade planeringsverktyg

Skapa din drömförvaring med oss

Med vårt nya 3D -planeringsverktyg kan du testa funktionaliteten och utseendet på din design, och beställa den snabbt och enkelt. Med det förnyade verktyget är det lätt att jämföra priset på olika alternativ samtidigt du planerar din drömförvaring lätt.

Observera att alla våra produkter inte finns tillgängliga i planeringsverktyget. Du kan alltid kontakta oss och be om en offert. Planeringsverktyget är fortfarande en beta version, så vi gärna tar emot er feedback.

Planeringsverktyg

Låt drömmen bli sann

I vårt nya planeringsverktyg kan du leka med olika material och färger för att designa  måttanpassade skjutdörrar eller skjutdörrsgarderober du alltid har drömt om. Det är även möjligt att beställa produkten direkt från webbutiken!

Vi har samlat er instruktioner och tips på hur man kan lätt planera en perfekt förvaringslösning eller skjutdörrar, läs gärna igenom dom.

Snabb leverans till hela Sverige

Nu levererar vi våra produkter till hela Sverige! Våra leveranstider är snabba och brukar ligga på 3-4 veckor. Vi garanterar en säker leverans hela vägen till din egen uppfart eller port. Mirror Line är ett företag som kännetecknas av lång erfarenhet och stark yrkeskunskap – för både små och stora behov!

Letar du efter en glasvägg eller kanske en walk-in closet?

Vi planerar gärna dessa måttanpassade produkter enligt dina önskemål!

Be om en offert