Den ultimata lösningen för rumsavdelning – Glasvägg med skjutdörrar

Riikka (IG: linna_vuori) önskade en rumsavdelare till hennes nya hem. Nu står en glasvägg med skjutdörrar mellan hall, kök och vardagsrummet.
03.12.2020

Idag presenterar vi Riikkas hem, dit vi levererade en glasvägg med svarta aluminiumramar och skjutdörrar. Hon bor i Hämeenlinna med sin man och sju barn i ett personligt inrett hus, som byggdes 2019. Riikka studerar för att bli inredningsarkitekt, och alla inredningslösningar i hennes hem är väl genomtänkta.

Riikka beskriver hennes inredningsstil som skandinavisk, industriell men ändå mysig. Vi blev förälskade i hennes personliga stil i hemmet och de fantastiska bilder som hon visar på Instagram. Köket har en underbar tegelvägg och huset är fullt av ljus med rymliga ytor – De stora fönstrerna och den magnifika rumshöjden bidrar till detta.

Glasvägg som en rumsavdelare

Glasvägg med skjutdörrar

Riikka saknade någonting att kunna dela av hallen från kök och vardagsrum. Utmaningen var att alla rum flöt ihop till ett och samma utrymme. ”Vi saknade en separat hall och vi ville inte att disken skulle va det förast man la märke till när man kom hem”, beskriver Riikka.

För att dela av hallen och kök/vardagsrummet tillverkades en glasvägg med skjutdörrar i klart laminerat glas med mattsvarta Classic Mini –ramar i aluminium. Rumsavdelaren består av tre delar, en fast del och de andra två delarna är skjutbara på varsin skena. Det finns tre horisontella spröjs på dörrarna, vilket gör att det finns åtta rutor i varje dörr. Kolla även in andra alternativ för rumsavdelning på vår blogg ”Vilken rumsavdelare bäst passar till ditt hem?”

Glasvägg med skjutdörrar

Dörrarna kan enkelt skjutas till ena kanten om det behövs, så att handfatet inte syns direkt när du går in i köket – säkert många föräldrars önskan!
”Det har länge varit en dröm med en rumsavdelare i mitt hem, och denna glasvägg passar vårt utrymme perfekt!” säger Riikka.

Drömmer du med om en glasvägg med skjutdörrar? Kolla gärna in våra glasväggar här!

Måttanpassad glasvägg med skjutdörrar

Glasvägg med skjutdörrar
Ramen på dörrarna: Classic Mini i mattsvart. Dörrmaterialet är klart laminerat glas. Dörrarna har soft-close / mjukstängning. Priset på en liknande lösning är 29 702 SEK.

Riikka kan varmt rekommendera Mirror Line till alla hon känner. Riikka upplever att hon har fått väldigt bra kundservice och installationen var mycket professionell. Produkten är exakt vad familjen önskade sig.

” Glasväggen har fungerat superbra för oss och den avgränsar nu korridoren snyggt ” säger Riikka.

Hon uppskattar också det faktum att leverantören av glasväggen är ett nordiskt familjeföretag, vars värderingar hon kan stå för. ”Kvalitetshantverk!”

Be om en offert på en glasvägg, om ditt hem också behöver en vacker rumsavdelare!