Rumsavdelare

Skapa ett rum i rummet

Rumsavdelare i ett nytt eller gammalt objekt

Rumsavdelare avgränsar rummen från varandra på ett elegant sätt och fungerar som en vacker ersättning för vanliga innerdörrar. Hos Mirror Line tillverkas rumsavdelare av skjutdörrar. Om du önskar kan du välja olika material för båda sidorna på dörren, varvid båda sidorna överensstämmer med stilen och behovet för rummet i fråga.

Rumsavdelare passar utmärkt i både nya och gamla objekt. De kan antingen öppnas längs väggen eller monteras så att de glider in i väggen.

Glasvägg med skjutdörrar

Modern glasvägg som en rumsavdelare

Mirror Lines sortiment innehåller också spröjsade glasväggar som måttanpassade skjutdörrar. Storlek på rutorna beror på storleken av öppningen och dörrarna, men du kan bestämma tätheten av uppdelningslisterna själv. För närvarande är det mest populära materialet klart glas, men vi tillverkar glasväggar även i andra färger.

Om du vill ha ett ljusare utrymme, är glasväggar en utmärkt lösning för dig!

Personliga rumsavdelare från vårt omfattande utbud

Bland våra ramprofiler lämpar sig Twin, Aalto, Classic Mini och Classic Maksi utmärkt som dörrar för rumsavdelning. I dem göms hjulen i listen och dörren är elegant på båda sidorna.

Mirror Line erbjuder både topphängda och golvgående dörrar för rumsavdelning.  Glidskenan som monteras i golvet för golvgående dörrar är verkligen osynlig, endast 5 mm hög.

Du har även tillgång till alla färger och material i vårt sortiment vad gäller dörrar för rumsavdelning. Med uppdelningslister kan du dela in dörren både lodrätt och vågrätt enligt dina önskemål.

Soft-close mjukstängning tillgänglig för alla ramar.

Glasvägg broschyr

Inspirera dig med vår ny glasvägg broschyr

I broschyren hittar du massor av inspirationbilder och tips som hjälper dig  att välja hurdan glasvägg passar just ditt hem.

Rumsavdelare i industristil. Dörrpaneler i Vit slät skiva. Pris: 14 822

Snabb och säker leverans för din rumsavdelare

Våra leveranstider är snabba och brukar ligga på 3-4 veckor. Vi garanterar en säker leverans hela vägen till din egen uppfart eller port. Mirror Line är ett företag som kännetecknas av lång erfarenhet och stark yrkeskunskap – för både små och stora behov! Våra leveransalternativ innehåller hemleverans, med eller utan inbärning. Det är också möjligt att hämta ut dina varor själv från vårt showroom i Stockholm.

25 års garanti på skjutdörrsmekanismen

Högkvalitativa produkter, hållbara material och råvaror, och nästan 30 års erfarenhet garanterar att vi har ett stort förtroende för våra produkters hållbarhet.

Därför ger vi 25-års garanti på skjutdörrsmekanismen!

Rumsavdelare

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss och vi hjälper dig med dina önskemål!

Be om en offert