Spegelskjutdörrar

Måttanpassade spegelskjutdörrar till varje behov

Spegelskjutdörrar för alla utrymmen

Skjutdörrar i spegel är en tidlös klassiker. Varje år är dom en av våra populäraste produkter, och inte utan anledning. Spegelskjutdörrar reflekterar ljus och desvärre  får hela rummet att känns större. De också sparar utrymme. Jämförat med vanliga gångjärnsdörrar kräver skjutdörrar inte lika mycket golvplats när dom öppnas.

Spegelskjutdörrar är lämpliga för hall, sovrum, vardagsrum, arbetsrum eller till och med grovkök. Bekanta dig med spegelskjutdörrar vi har tillverkat!

Skenmekanismen kräver 85 mm i djup. Detta bör beaktas när man överväger köp och installation av skjutdörrar.

Letar du efter spegelskjutdörrar? Be om en offert!

Skjutdörrar i spegel

Skjutdörrar i spegel till hallen

I hallen gör spegelskjutdörrar en stor skillnad! Hallar i de flesta svenska hem är det minst uppmärksammade området i inredningen. Det finns en liten motsägelse här, eftersom hallen är det första som gäster som kommer till ditt hem kommer att se.  Dessutom påverkar hallens funktionalitet en hel del till vardagen.

Garderober i hallen är alltid designade för att passa utrymmet. Vilken typ av spegelskjutdörrar är bäst för hallen? Vi rekommenderar klar spegel, antingen längs hela dörrens längd eller som en vacker detalj. Hallen är ofta den sista platsen där du kontrollerar ditt eget utseende, smink eller hår en gång till innan du går ut. Om du har spegelskjutdörrar i hallen, behöver du inte en separat spegel.

Skjutdörrar i spegel till sovrum

Är skjutdörrar i spegel lämpliga för sovrummet?

Vi tycker att svaret är ja! Användningen av spegel har utökats till alla stora ytor i hemmet. Till exempel skapar spegelskjutdörrar på väggen mittemot fönstret en illusion av kontinuitet. Spegel- och glasytor reflekterar solljuset underbart och skapar flerdimensionell belysning i interiören. Utöver klar spegel innehåller vårt urval grå- och bronsfärgade speglar. Bekanta dig med våra material och färger!

Garderob med skjutdörrar

Spegelskjutdörrar direkt från webbutiken

Spegelskjutdörr UNO, svart ram, måttanpassad
Spegelskjutdörr UNO, svart ram, måttanpassad
Populära svartramade spegelskjutdörrar är en modern lösning för en klassisk inredning. Nu är de tillgängliga direkt från webbutiken – enligt dina mått. Produkten består av två skjutdörrar.

Pris från 7 629 SEK

Skjutdörr TRIO, svart ram, måttanpassad
Skjutdörr TRIO, svart ram, måttanpassad
Glasväggar i industristil har blivit mycket populära i senaste år, men det finns inte en plats för dom i varje hem. Nu kan du skapa samma känslan med spegelskjutdörrar!

Pris från 8 037 SEK

Skjutdörr, svart ram, måttanpassad, 2 lister
Skjutdörr, svart ram, måttanpassad, 2 lister
Stiliga svartramade skjutdörrar är ett perfekt val för dig som vill ha snygga inredningsdetaljer i hemmet.  Tack vare dörrens lister blir en enkel spegeldörr en mer unik lösning.

Pris från 8 037 SEK

Skjutdörr spegel, svart ram, måttanpassad, 3 lister
Skjutdörr spegel, svart ram, måttanpassad, 3 lister
Spegelskjutdörrar är alltid ett bra val om du önskar att rummet ser större ut. En modern look med 4 rutor ger dörrarna även en touch av industristil vilken har tagit över inredningsvärlden.

Pris från 8 241 SEK

Skjutdörrköparens guide

Ladda ner vår gratis guide om skjutdörrar!

I guiden berättar vi vilka steg du ska ta och vad som är bra att ta hänsyn till i din planering. Mätning, val av material och ramar samt behov av tillbehör är huvudämnena i vår praktiska guide som kommer med både exempel och professionella tips.

Designa skjutdörrar i vårt planeringsverktyg

Visste du att det är möjligt att planera och beställa våra måttanpassade skjutdörrar direkt från webbutiken? Med vårt planeringsverktyg kan du skapa skjutdörrar som matchar måtten och utdeendet du önskar att ha. Du ser priset på produkten hela tiden du planerar. Lätt eller hur?

Hur monteras spegelskjutdörrar – Monteringsanvisningar

Montering av skjutdörrar är lätt. I all sin enkelhet går installationen enligt följande:

Takskena fästas till tak, golvskena till golv och dörrarna placeras mellan dom.

Nedan finns en video, som visar hela monteringsprocessen. Inom regionen Storstockholm är det möjligt att beställa varor färdigmonterade. Fråga mer!

Video: Montering av skjutdörrar

Intresserad av denna produkt?

Hör av dig till oss – vi hjälper dig gärna med dina önskemål!

Be om en offert

Läs mer om spegelskjutdörrar