Få ordning på kaoset i hallen med smart skoförvaring

Att förvara skor är lätt när du väljer rätt förvaringsmöbel!
28.10.2021

Mirror Line Kopina skoställ Sherwood

Skoförvaring i hallen kan vara en utmaning i många hem. I de bästa världar står skorna prydligt i hallen, men sanningen är oftast en annan där skorna ligger över hela hallgolvet. Förvaring av skor blir lättare även i mindre utrymmen när man satsar på smarta förvaringsmöbler. Dessvärre är inte alla hallar stora med plats för en skjutdörrsgarderob eller klädkammare, men däremot ett smart skoställ. Idéen till designen av Mirror Lines skoställ var att det inte ska uppfattas som ett skoställ utseendemässigt. Tack vare detta kan Mirror Lines skoskåp placeras få fler platser i hemmet! Skoskåpen tillverkas i södra Österbotten i Finland.

Grå skoställ

Vi har uppdaterat två skoställsmodeller denna höst. Vi har ändrat Luksus -skoskåp i men mer modern stil, och förnyat färgvalen efter dagens trender. Vi har även tagit bort Harmony och istället ersatt med färgen Sherwood. Nu finns alla våra skoställ i tre vackra nyanser: vit, grå/antracit och träfärgad sherwood. I det här blogginlägget presenterar vi vår kollektion och hjälper dig att hitta ett skoskåp som matchar just dina behov!

Kopina Hallskåp för dig som uppskattar stilren design

Mirror Line Kopina hallhylla Antracit

Kopina hallskåp är vår populäraste produkt i kollektionen. Den har tre öppna hyllplan, på båda sidor finns små skåp med en push-to-open-mekanism till dörrarna. Där kan du förvara till exempel hundkoppel, reflexer och andra småsaker som är praktiskt att förvara i hallen. Det finns två höjdjusterbara hyllor inuti skåpen.

Fördelen med detta skoskåp är definitivt att det har en tidlöst vacker design. Dess stilrena utseende passar de flesta stilar. Kopina hallskåp finns i två bredder: 1300 mm och 1500 mm. Kopina är endast 345 mm djup, så den passar bra även i ett trångt utrymme.

Skoförvaring i Luksus Skoställ

Vit skoställ

Är ni många i hushållet med behov av mer utrymme för skoförvaring, då är valet Luksus skoskåp. Luksus skoskåp få plats med en större mängd skor, tack vare skokarusellen som finns inuti skåpet. De smala benen och handtaget gör skoskåpet klassiskt vackert, som passar in i de flesta hem.

Det bästa av allt är att hyllavståndet på skokarusellen är justerbart. Tack vare dess justerbarhet kan skostället även rymma stövlar. Den roterbara mekanismen gör det lättare för dig att komma åt alla skor. Skostället har 6 hyllplan, och det utdragbara och roterbara skostället rymmer 16 – 18 par skor.

Skoförvaring

Luksus skoskåp hade tidigare en sockel, men nu har det bytts ut mot snygga möbelben. Skåpets luckor har stilrena handtag – vita till vitt Luksus, roster till antracit och svarta till sherwood. Detta gör utseendet på Luksus skoskåp mer modernt, men ändå mycket praktiskt!

Välj ditt favorit skoskåp och beställ det direkt från webbutiken!