Nya ramfärger och uppdaterad design

13.05.2020

Ny form på stålramen

Mirror Line ramar

Vi har förnyat sortimentet på stålramar och lagt till två nya ramfärger! De nya ramar är modernare och har en konvex form som är greppvänlig. Ramarna tillverkas i Norden. Närhetsprincipen är viktig för oss och vi vill också utforma våra produkter så att vi samtidigt kan stödja nordiskt arbete. Vid valet av dessa nya ramprofiler har vi varit medvetna om produktens ursprung redan från början.

Nya ramfärger

Nya ramfärger

De nya ramfärgerna kommer i fantastiska nyanser som pärlemor brun och mörkgrå grafit. Utöver de nya färgerna blir ramens utformning ännu mer linjär. Ramarna utformades så att skjutdörrarna också skulle vara bekväma att öppna och stänga.

Sortimentet inkluderar både en bred och en smal stålram i de nya färger. Samtidigt uppdateras den svarta breda stålramen i denna nya modell. Fler färger med en ny design är på väg in! Utformningen av den smala ramen är identisk med den aktuella profilen, också den kommer tillverkas i Norden.

Du kan beställa prover av dessa nya ramfärger och andra material från vårt sortiment till ditt hem, för att se dem live, i rätt belysning och miljö. Beställ provbitar här.  Kom ihåg att vi kompenserar priset när du väl gör din beställning.

Brun – en av årets trendfärger i inredning

Nya ramar i brun

Förutom beige återvänder även mörka nyanser av brunt till inredningen. Brunt har i allt högre grad setts på väggfärger, och till exempel önskas mörkare trä ofta till golv. Ytan på den bruna ramen har en vacker lyster, och när ljuset träffar den skimmrar den vackert. Jordnära toner är lämpliga för många utrymmen, och denna ram kan också lätt kombineras med olika trä- och glasmaterial. Exempelvis alla trämönstrade paneler och naturfärgat glas passar fint med ram. På bilden är den bruna ramen kombinerad med Sherwood-skiva och snövitt glas. Tillsammans bildar de en härlig kombination och skapar en harmonisk atmosfär till inredningen.

Grafit – ett stiligt och neutralt val

Mörkgråa ramar för skjuutdörrar

Grafit passar perfekt tillsammans med den ständigt grå interiören, och ökar kontrast till den. Gråa interiörer är enkla att pigga upp med olika inredningstillbehör som textilier, till exempel beroende på årstider. Grafit ramen är har en mörkgrå blank yta. Denna ram smälter in vackert med grå nyanser och ger kontrast till ljusare nyanser. På bilden kombineras betongskiva och svart satinglas med grafitramen. Grafitramen ger ett trevligt komplement till sortimentet genom att ge en mjukare mörk nyans. Svarta ramar kan upplevas hårda för vissa utrymmen, vilket istället gör grafit till det perfekta valet.

Nordiska material och design en viktig nyckelroll

För oss på Mirror Line har nordiska material och design alltid varit viktigt och en av hörnstenarna i vår verksamhet.

I början av 2020 uppdaterade vi vår strategi för att inkludera leverantörskvalitetsövervakning på ett nytt sätt. Ett kriterium vi ville uppfylla är närheten till materialval från Norden. På detta sätt kan vi som företag stödja också andra nordiska tillverkare.

Här kan du bekanta dig med våra ram-, trä-, glas- och spegelmaterial.