Skapa en unik inredningsdörr med LOFT Dörr mekanism

Har du tänkt att skaffa en vacker inredningsdörr men hittar inte sådan som du har drömt om? Med den robusta LOFT Dörr mekanismen kan du skapa en dörr som du har själv planerat!
04.12.2019

Den mattsvarta LOFT Dörr mekanismen är en stilig och robust inredningsdetalj till hemmet. Med LOFT Dörr mekanismen är det möjligt att skapa en unik inredningsdörr som matchar din stil. Du kan till exempel ge ett nytt liv till en gammal mellandörr eller bygga en helt ny dörr med en träskiva.

Mekanismen är inte bara stilig utan också mycket behändig. I motsats till traditionella dörrar med gångjärn tar dörren inte mer utrymme när den är öppen. Därför är den ett ypperligt val för ett kompakt hem. LOFT Dörr mekanismen levereras alltid med soft close -mjukstängning som gör att dörren kan stängas nästintill ljudlöst. Mekanismpaketet innehåller även 3 olika urspårningsskydd så att man kan välja den som passar dörrlösningen bäst.

Återvinn och skapa nytt

Med LOFT Dörr mekanismen kan du använda dig av en gammal mellandörr eller bygga någonting nytt från exempelvis en träskiva som du hittat på vinden.

Att skapa en personlig inredning kräver tid och ansträngning. Det är lätt att köpa varor som du ser i varje butik men det bästa resultatet kommer när du vågar lyssna på ditt eget hjärta. Det kan kännas enklare att inreda med varor som är populära bland andra människor, men om det är inte vad du älskar tröttnar man snabbt på det. Hemmet är en plats där du bör känna dig bekväm och då är det viktig att dess inredning matchar din stil och dina behov.

liukukisko

LOFT Dörr mekanism

Har du hittat en fantastisk antik dörr på auktion nyligen? Har du kanske en gammal dörr eller träskiva på vinden som du vill göra till en del av inredningen?

Det finns lika många idéer och lösningar som inredare. Det viktigaste är att du tror på vad du gör. LOFT Dörr mekanismen ger dig en möjlighet att skapa ett perfekt blickfång till ditt hem, precis som du vill ha det.

Vi har fått många fantastiska bilder från våra kunder av deras LOFT Dörrar, och de kan hittas på sociala medier med hashtaggen #loftdörr

Vår kund @kotikulmablogi har målat en obehandlad LOFT Dörr så att den matchar övriga inredningen.

Instagram-användare @studioania har gjort en magnifik och traditionell LOFT Dörr från ohyvlad träskiva som hon har målat i vitt. Dörrens fina och ”ruffa” utseende är utfört med god smak.

@ksarkijarvi fantastiska LOFT Dörrar har gjorts genom att återvinna gamla mellandörrar till sin nya och magnifika prakt. Klicka här för att se före och efter bilder!

För en liknande lösning med två dörrar behöver du också ett hjulpaket. LOFT Dörr mekanism innehåller endast hjul till en dörr.

Vårt Instagram konto innehåller ännu mer bilder av inredningsdörrarna våra kunder har beställt från oss eller gjort själva med LOFT Dörr mekanismen. Kika in och inspirera dig hos oss @mirrorlinesverige

Köp din egen LOFT Dörr mekanism direkt från webbutiken! Finns i två längder, 1981mm och 2438mm.

Shoppa nu >>