Skapa en unik inredningsdörr med skjutdörrsmekanismen

Ibland är det svårt att hitta en rumsavdelare som passar inredningen. Nu är det möjligt att skapa din egen unik inredningsdörr med LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen.
27.06.2019

Förverkliga dina inredningsdrömmar med skjutdörrsmekanismen

Skjutdörrsbeslag

Ge ditt hem ett individuellt utseende med dörren som du har själv gjort. LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen hämtar sitt formspråk från den traditionella skandinaviska landsbygdsmiljön och den är ett enkelt sätt att skapa en personlig inredningsdörr. Med LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen är det möjligt att skapa personliga skjutdörrar som passar väldigt bra som rumsavdelare eller som dörr till exempel till en klädkammare. Kolla in här för att läsa 5 bra orsaker att välja LOFT Dörren till ditt hem.

Nedan finns det ett par olika dörrar som våra kunder har byggt upp med LOFT Dörr mekanismen. Ta efter dem eller skapa din egen lösning. Möjligheterna är oändliga!

Landsbygdsatmosfär med gamla träskivor

Rustik LOFT Dörr

Stora öppningar ökar känslan av utrymme i lägenheten. Utrymmet är dock bra ibland för att få stängt, och det är inte lätt att hitta en lämplig dörr för detta ändamål. Vår anställd Matti hade samma problemet. När husets inredning och material redan haft en riktigt landsbygdsatmosfär var dörren i standardstorleken eller standardfärg inte ett alternativ. Med LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen kunde han göra själv den personliga rumsavdelare han haft drömmt om. Naturligtvis har detta fint slutresultat väckt stor entusiasm bland användare och bekanta.

Problemet med gamla dörrar i inredningen är att få dem att passa i moderna standardiserade dörröppningar. Det här är inte mer ett problem om den gamla dörren ska byggs som en skjutdörr.

Fin och minimalistisk inredningsdörr med skjutdörrsmekanismen

LOFT Dörr skjutdörrmekanismen

LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen lämpar sig otroligt väl också till en minimalistisk inredningsstil. På bilden finns det en enkel men elegant inredningsdörr som en av våra kunder har gjort. Dörren finns under trappan när det var konstigt att ha en vanlig gångjärnsdörr som ser bra ut, men med en skjutdörr blev det möjligt att ha en dörr där. Den mattsvarta skjutdörrsmekanismen kompletterar vackert den ljusa träskivan och övriga inredningen och ger också hemmet ett industriellt utseende.

Med skjutdörrsmekanismen kan du ha en dörr som lämpar sig perfekt till ditt utrymme. Bygg en dörr av önskad storlek och stil och förverkliga dina inredningsdrömmar.

Enkelt att montera och använda

Montering av LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen är lätt och enkelt. Alla nödvändiga muttrar och skruvar ingår i leveransen och monteringsanvisningarna är lätt att följa med.

Även om dörrarna kan vara ganska tunga (speciellt om de är äkta trä) glider mekanismen smidigt och ljudlöst och är därför lätt att använda. LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen innehåller också mjukstängning, som i allmänhet uppfattas som så kallad ”lyx -funktion”, men i det här fallet är det också en säkerhetsfaktor som speciellt familjer med barn uppskattar.

Vi har frågat efter våra kunder att dela sina bilderna till sociala medier med #mirrorline och #loftdörr. Där hittar du massor av fina inspirationsbilder som du kan kolla in innan du skapar din egen dörr. På Pinterest har vi också en tavla som innehåller fina idéer som skulle vara förverkligat med LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen. Bara fantasin sätter gränser!

Nu kan du beställa din egen LOFT Dörr skjutdörrsmekanismen direkt från webbutiken. Det finns två olika längd skensatser: 1981 mm och 2438 mm. Vi erbjuder också LOFT Dörr färdigpaket som innehåller både skenmekanismen och dörren. Färdigpaketet finns i tre färger: vit, sandsten och rödjerök.

Ladda ner LOFT Dörr broschyren

Gå med i e-postlistan och ladda ner LOFT Dörr broschyren. Med broshyren får du också en 390kr rabattkod!