Tidlös KonMari förvaring med skjutdörrsgarderober

Tidlösa lösningar för förvaring har visat sig vara den mest hållbara i bruk. Trender kommer och går, men långvariga favoriter håller deras popularitet.
06.09.2019

Tidlöshet och hållbarhet är viktiga funktioner för Mirror Lines kunder. Fridfullt utseende och integrerade förvaringssystem som passar utrymmet perfekt är populära år efter år.

Ordning och reda med KonMari

En intressant metod, KonMari, har kommit till världen av garderober och förvaringssystem. Metoden lanserat av den japanska professionella organisatören Marie Kondo lämpar sig väldigt bra för skandinaviska hem och sinne. KonMari-metoden är baserad på rensning och minimalism.

Mirror Lines skjutdörrsgarderober hjälper dig till att följa KonMari metoden och skapa ordning i hemmet. Väldesignade förvaringssystem säkerställer att varorna har egna ställen och hjälper till att hålla ordningen. Det snygga och städa utseendet garanteras när helheten är slutfört med eleganta spegelskjutdörrar. Kolla in här för att läsa hur kan du rensa i din garderob.

Naturlighet och vit inredning blev långvariga favoriter

Soma spegelskjutdörrar

På sommaren på inredningsmässor fortsatte natur och naturliga nyanser att vara en inspiration för inredningen. Träet är starkt synligt i möbler både i mörka och ljusa nyanser. Mjuka naturmaterial som sammet och läder blir allt populärare och syftet är att bygga ett hem som är mysigt och där man kan koppla av.

Den helvita interiör stilen behåller sin populäritet även om nyanserna tydligt går i brutna nyanser. Mirror Lines favoritprodukter fortfarande inkluderar förvaringssystem i vit möbelskiva, glas och klar spegel. Dessa material har visat sig passa för flera utrymmen och skapar ett minimalistiskt utseende som passar skandinavisk och modern smak. Silverfärgade ramar är väldigt populära och passar sömlöst med moderna interiörer.

Gamla bekanta walk-in closeten

Walk-in closet

En walk-in closet behåller sin populäritet år efter år.  En intressant trend är byggandet av klädkammare i en lägenhet i stället för nuvarande bastun eller önskan att bygga en klädkammare istället för en bastu. Till exempel i nya bostadshus kan delade bastuanläggningar vara tillräckliga för boende och de föredrar att använda utrymmet som de sparar från sin egen bastu som klädkammare. Motsvarande ger sparat utrymme mer utrymme också för bo och livet.

 

På mässor såg vi flera walk-in closeter placerad till hallen. Hallen är lätt att hålla ren när walk-in closeten gömmer alla saker som man vill förvaras. På de flesta utställningsplatser var walk-in closeten dörrlös och smakfullt inredd.

I förvaringslösningar är individuella trender inte så viktiga än dess modifierbarhet och hållbarhet. Vi tror att genom att skräddarsy möblerna till användarens specifika behov kan rymdanvändningen och värdet och livslängden för förvaringssystemet maximeras.

Antingen har du en tidlös och hållbar garderob som matchar dina behov?

Inspirera dig med förvaringslösningar vi redan har tillverkat >>