Måttanpassad skjutdörrsgarderob

Är det dags att förnya ditt hem?

⁠Med oss kan du boka en tid för planering av dina måttanpassade skjutdörrar, glasväggar och skjutdörrsgarderober. Våra försäljare planerar din drömförvaring lätt via ett online-möte eller på vårt showroom i Täby.⁠

Tillsammans hittar vi säkert en lämplig lösning på dina behov !

Boka tid

Garderober

Din drömgarderob – designad av dig och skräddarsydd av oss.

Garderober med eller utan skjutdörrar

En skräddarsydd förvaringslösning som motsvarar dina behov är inte enbart praktisk utan även ett vackert inredningselement. Vårt långa yrkeskunnande garanterar att du får en perfekt förvaringslösning oavsett vilket utrymme det gäller. Vårt sortiment innehåller hallskåp, walk-in-closets och olika garderober.

Det är även möjligt att designa och beställa garderober via vårt planeringsverktyg. Garderober och walk in closets utan skjutdörrar och  designmässigt mer komplicerade produkter kan du planera tillsammans med våra försäljare. Har du mer avancerade projekt du vill utföra är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med planeringen av din drömgarderob. Vi även erbjuder våra kunder en möjlighet att boka tid för gratis garderobsplanering. Välj själv om du önskar att träffa oss via ett online möte eller på vårt showroom i Täby.

Skjutdörrar

Planera och beställ garderober online

Nu kan du planera din egen skjutdörrsgarderob med hjälp av vårt 3D-planeringsverktyg. Tack vare verktyget kan du testa funktionaliteten och utseendet på din design. Du ser även priset hela tiden du planerar. Att beställa den när du känner dig färdig gör du snabbt och enkelt via webben.

En perfekt förvaringslösning för dina behov

Utnyttja trånga vindfång och snedtak i ditt hem. Vi tillverkar alla våra produkter enligt de mått du som kund angett – alltid på millimetern. Med din skräddarsydda förvaringslösning kan du gömma maskinerna i tvättrummet, rören och det sedvanliga kaoset. Vägguttag, golvlister, elskåp eller vattenrör är inte heller några problem. Vi tar höjd för allt när vi planerar nya förvaringslösningar i ditt hem.

Snabb och säker leverans

Våra leveranstider är snabba, du har produkten hos dig inom tre till fyra veckor. Vi garanterar en säker leverans till både uppfart och port. Mirror Lines långa erfarenhet och stolta yrkeskunskap står som garant för att alla dina behov blir tillgodosedda – stora som små! Våra leveransalternativ innehåller hemleverans, med eller utan inbärning. Det är också möjligt att hämta dina varor själv från vårt showroom i Täby.

Se våra kunders erfarenhet med Mirror Line på videon

Mirror Line katalog

Ladda ner vår produktkatalog

Kolla in vår gratis produktkatalog och bekanta dig med olika ram och material alternativ.

Garderober för alla utrymmen

Måttbeställda garderober är ren lycka om du frågar oss! Alla våra produkter är skräddarsydda och tillverkas med millimeterprecision både vad gäller djup, höjd och bredd. Oavsett om det är en garderob, ett skåp eller ett förvaringssystem tillverkas alla våra produkter med yrkeskunskap och på det sätt du önskar.

Kanske är du intresserad av följande artiklar

Intresserad av denna produkt?

Hör av dig till oss med dina önskemål. Vi hjälper gärna till!

Be om en offert