Walk in closet

Planera din drömförvaring

Klädkammare även i små utrymmen

Vi tillverkar olika klädkammarlösningar enligt dina mått. Du behöver inte många kvadrat för att skapa en praktisk och snygg walk in closet för ditt hem. Vi erbjuder också olika byråer och dörrar för rumsavdelning, som kan komplettera din garderobshelhet.

Walk in closet – lite lyx i vardagen

Vad finns i dina drömmars garderob? En stressig arbetsmorgon hittar du kläderna på rätt ställe i ett ögonblick, snyggt strykta eller medan du väntar på kvällens evenemang, kan du i lugn och ro bestämma dig vad du ska ha på dig i en prydlig och organiserad klädkammare.

En walk in closet behöver inte vara dyrt – från oss hittar du olika alternativ som passar din budget. Till exempel hyllor och klädstänger är billiga alternativ, som skapar mycket förvaringsutrymme!

Walk in closet i Antracit Kristall

Tillbehör för garderober

Vårt stora tillbehörsortiment innehåller flera grejer som lämpar sig utmärkt till en klädkammare. Kombinera hyllor, lådor, korgar och klädstänger och få en funktionell garderobshelhet!

Walk in closet i ett hörn

Behöver du hjälp med planering av din walk in closet?

Boka en kostnadsfri planeringstid så kan vi planera din drömförvaring tillsammans. Du kan själv välja om du önskar att träffa oss på Mirror Line showroom i Täby eller via ett online möte.

Inspirera dig med lösningar vi har tillverkat tidigare:

Intresserad av denna produkt?

Be om en offert så kan vi tillsammans planera din drömförvaring!

Be om en offert