Glasvägg

Skapa din egen måttanpassad glasvägg med oss

Skapa ett rum i rummet med en glasvägg

En fördel av en glasvägg är att den avgränsar utrymmet vackert utan att isolera det från resten av hemmet. En vanlig rumsavdelare blockerar ljus och kan därför göra rummet mörkare än det tidigare var. Detta problem försvinner med en glasvägg. Glasväggar med skjutdörrar passar utmärkt i både nya och gamla objekt. De kan antingen öppnas längs väggen eller monteras så att de glider in i väggen.

Storlek på rutorna beror på storleken av öppningen och dörrarna, men du kan bestämma tätheten av uppdelningslisterna själv. För närvarande är det mest populära materialet klart glas, men vi tillverkar glasväggar också med andra färger.  Kontakta oss för att få en offert!

Våra leveranstider är snabba och brukar ligga på tre till fyra veckor. Vi garanterar en säker leverans hela vägen till din egen uppfart eller port.

Glasvägg broschyr

Inspirera dig med vår nya glasvägg broschyr

I broschyren hittar du massor av inspirationbilder om glasväggar och tips som hjälper dig  att välja hurdan glasvägg passar just ditt hem.

Glasvägg direkt från webbutiken

Glasvägg med 2 skjutdörrar
Glasvägg med 2 skjutdörrar

Denna fantastiska industrivägg med två skjutdörrar är valet av en stilmedveten inredare. Dörrarna lämpar sig till en öppning som är mellan 1580 och 2380 mm bred.

Pris från 18 520 SEK

Glasvägg med 3 skjutdörrar
Glasvägg med 3 skjutdörrar

En trendig och funktionell industrivägg ger en härlig känsla av en öppen planlösning. Välj en glasvägg med 3 skjutdörrar när du har en öppning vilkens bredd är mellan 2360 och 3550 mm.

Pris från 27 780 SEK

Glasvägg med 4 skjutdörrar
Glasvägg med 4 skjutdörrar

Glasväggar är perfekta som dörrar till en garderob eller för rumsavdelning. Denna modell har fyra skjutdörrar, och den kräver en öppning vilkens bredd är mellan  3130 och 4720 mm.

Pris från 37 040 SEK

Glasväggar i olika stilar
Glasväggar i olika stilar

Letar du efter en måttanpassad glasvägg i en annan färg? Eller kanske bara en skjutdörr i glas? Be om en offert för en glasvägg som möter alla dina behov och önskemål.

Pris från 7 280 SEK

Glasvägg - svart Classic Mini

Boka tid för planering

Vi erbjuder våra kunder ett möjlighet att boka tid för kostnadsfri glasväggsplanering med en inredare. Inredaren kan hjälpa dig med glasväggen såväl som med resten av interiören.

Mötet kan hållas på vårt showroom i Täby eller online. Besök showroomet för att se hur den färdiga glasväggen ser ut och testa hur smidigt dörrarna rör sig.

Glasvägg industrivägg

Vad kostar en glasvägg?

Kostnaden för en spröjsad skjutdörr börjar på 7862 SEK. Vi ger dig gärna en offert för din egen glasvägg. Att begära en offert är enkelt, allt vi behöver är följande:

– Öppningens bredd
– Öppningens höjd
– Antal dörrar
– Tätheten av rutor
– Vilka material vill du ha
– Vill du ha mjukstängning

Stilrena aluminiumramprofiler

Mirror Lines spröjsade skjutdörrar tillverkas oftast med en 28 millimeter bred Classic Mini-ram som är en nordisk och hållbar aluminiumprofil. Ramarna är tillgängliga i fyra olika färger: svart, vitt, silver och grafit. Skjutdörrarna levereras med en så kallad soft close (mjukstängningsfunktion). Beroende på utrymmet kan kunden välja skjutdörrar som är antingen topphängda eller golvgående. Tillsammans kan vi planera en stilren industrivägg som matchar dina behov och önskemål!

Ramprofiler Classic Mini

Vill du ha din egen glasvägg?

Be om en offert för en lösning som lämpar sig till just ditt hem!

Be om en offert