Mirror Lines skjutdörrsgarderob

Boka tid för garderobsplanering

Är det dags att förnya dina förvaringssystem?

Med oss kan du beställa måttanpassade skjutdörrar, glasväggar och skjutdörrsgarderober från bekvämligheten av ditt hem. Våra försäljare planerar din drömförvaring lätt på vårt showroom eller via ett online-möte. Tillsammans hittar vi säkert en lämplig lösning på dina behov.

OBS! Vänligen boka en tid om du vill besöka vårt showroom.

Boka tid för kostnadsfri garderobsplanering

Mirror Line Showroom

Välkommen till Mirror Line Showroom i Täby! Här hjälper vi dig att skapa dina egna förvaringslösningar som passar dina behov och önskemål.

Mirror Line Showroom

Reprovägen 13, 183 77 Täby

OBS! Vänligen boka en tid om du vill besöka vårt showroom.
Öppettider:
Måndag: Stängt
Tisdag-torsdag: 10-18
Fredag: 10-16
Lördag: 11-15
Söndag: Stängt
Påskstängt 2/4 – 5/4
Mirror Line showroom

Mirror Line Showroom känns och ser ut som ett äkta hem. Detta hemtrevliga showroom består av alla hemmets rum dvs. vardagsrum, allrum, hemmakontor, kläd- och tvättrum samt garderober med individuellt anpassade lösningar. Under samma tak kan du få stiliga skjutdörrsgarderober, möbler, mattor och dekorationer till ditt hem.

Mirror Line showroom som en mötespunkt

Letar du efter ett inspirerande mötesrum, en plats för ditt evenemang eller ett tillfälligt kontor i Täby? Vårt inspirerande showroom kan vara det du har sökt, kontakta oss för mer information!

Mirror Line showroom

Boka tid för garderobsplanering

Vi erbjuder våra kunder ett möjlighet att boka tid för kostnadsfri garderobsplanering med en inredare. Inredaren kan hjälpa dig med förvaringslösningar såväl som med resten av interiören.