En dubbelsidig garderob perfekt för rumsavdelning

Efter familjen Nikula bekantade sig med Mirror Lines funktionella skjutdörrsgarderober på mässan i Uleåborg, fick de ny inspiration för sin heminredning. Samma dag började de fundera på vilken garderob de själva skulle vilja ha.
16.04.2020

”Vi ville hitta en garderob med skjutdörrar för ett mindre utrymme. Vi bekantade oss med Mirror Lines produkter, och såg att de hade en perfekt lösning som var riktigt bra”, minns Anne Nikula och fortsätter:

” Vi begärde inte ens en offerter från andra tillverkare. Jag är en sådan person som vet vad jag vill ha. Om lösningen är bra kan man betala mer för det”, skrattar Anne.

På mässan gillade hon om den fina mörkgråa färgen och den funktionella skenmekanismen på Mirror Lines garderober.

”Garderoben vi såg på mässan var så fin! Dörrarna och lådorna gled också mycket bra. Mjukstängningsmekanismen bromsar mjukt och försiktigt, så den här garderoben är väl lämpad för familjer med barn. ”

En unik dubbelsidig lösning

Garderob som en rumsavdelare

Resultatet av Pauli och Anne Nikulas gemensamma tankeverksamhet och planering skapade en unik garderobsplan som de skickade till Mirror Lines experter.

Garderoben designades dubbelsidig: en klädhängare för gäster placerades på sidan mot hallen, hyllor och lådor installerades på köksidan. Båda sidorna av garderoben var utrustade med spegelskjutdörrar.

Beställning gjordes på våren och leveransen var planerad till augusti. Nikulas familj kavlade upp sina ärmar och började att installera en helt ny garderob enligt instruktionerna. Efter några timmar var garderoben färdigmonterad och på plats.

En dubbelsidig garderob

Dubbelsidig garderob

En klädstång, en låda för ullsockor och två hyllor installerades på hallsidan av garderoben. På köksidan, enligt design av Nikulas, finns ett fack för strykbrädan, 4 lådor, datorhörn och 3 hyllor.

”Min dröm var att byta golv i huset till mörkgrått och ha en garderob av samma färg i detta utrymme. Garderobsinredning tillverkades helt av gråa hyllskivor, berättar Anne Nikula.

Den nya skräddarsydda garderoben gav ett helt nytt utseende för Nikulas hem.

” Vår dubbelsidig garderob blev ännu bättre än förväntat!”, säger en glad Anne.

”Jag ger Mirror Line beröm för det goda utförandet av vår måttanpassade garderob. Vi är mycket nöjda med garderoben, kundtjänsten från Mirror Line var också väldigt hjälpsam och hemleveransen var snabb och smidig. ”

Behöver du uppgradera din garderob?

Kontakta oss så hjälper vi dig att planera din egen!