En Ny Dröm, ny klädkammare

Man behöver inte många kvadratmeter för att bygga en klädkammare, när utrymmet utnyttjas på ett smart sätt. Läs mer på Pias och Jukkas erfarenhet med Mirror Line!
29.04.2021

Ny Dröm sovrum

Pias och Jukkas nya hus är deras drömhus, en färgvärld bestående av neutrala toner: svart, grått och vitt. Kontrastfärgen orange finns också som detaljer i interiören. Förutom stora fönster och naturligt ljus, satsade familjen också på andra ljuskällor och ljussättningar. Känslan av lyx ökades med en separat bastubyggnad och jacuzzi.

Familjen och planlösningen

I detta hem bor Pia och Jukka med sina fyra söner och två hundar. En ny dröm säger allt om vad deras nya hem betyder för dem. Både Pia och Jukka förlorade sina respektive för några år sedan med bara en dags mellanrum. De två familjerna har genom åren blivit en familj med en ny dröm om att leva under samma tak.

Detta objekt är en väldesignat, kompakt enhet, där varje hörn har en funktion. Rummets höjd på 290 cm ger en känsla av rymd. Huvudfärgen i hemmet är olika gråtoner.  Utmaningen med designen var att få tillräckligt med utrymme för en stor familj, utan att det ska kännas tomt när pojkarna en dag flyttar hemifrån.

Mirror Line -produkter i hemmet

Liten klädkammare

En stor familj har stora förvaringsbehov. Familjen letade efter en klädkammare som optimerar förvaringen i hemmet, men på ett sätt som gör att det fortfarande finns utrymme att vistas där. Av denna anledning valdes Mirror Line som leverantör av förvaringslösningarna. Som material för hyllsystemet valdes den betongfärgade skivan, som passar fint med färgtemat i övriga huset. Hyllsystemets djup är 450 millimeter, vilket är ett utmärkt val för ett smalt utrymme. Denna förvaringslösning på över två meter har tre sektioner med hyllplan och totalt nio lådor. I detta hyllsystem finns det gott om plats för olika sorts förvaring, och utöver allt detta är det ett nöje för ögat!

Walk in closetGrå klädkammare

Dessutom har klädstänger i två nivåer byggts in på baksidan av rummet.

Pris på klädkammaren 19 292 SEK

Klädkammare som är lätt att montera

Pia och Jukka var särskild nöjda med de anpassningsbara hyllorna, de  fantastiska mönstret i materialet och kvalitén. ”När vi beställde produkten fick vi måtten och skissen på produkten med oss. Mycket bra service! ” – enligt Jukka.

De monterade förvaringssystemet själva, vilket underlättades av tydliga instruktioner. Sammantaget tyckte de att monteringsprocessen var snabb. ”Monteringens lätthet kan klassificeras som 10+. Instruktionerna var bra och delarna passade perfekt ihop. Slutresultatet var ett snyggt förvaringssystem. ”- säger Jukka.

Behöver ditt hem en ny klädkammare? Be om en offert!