Familjen Wrights nya skjutdörrsgarderober

Enligt Tiina Wright är Mirror Lines garderober lätta att använda. Wright är mycket nöjda med sina nya skjutdörrsgarderober.
25.02.2020

Tiina Wright och hennes familj byggde en ny villa i Esbo, Finland och de bad om en offert på förvaringssystem från flera tillverkare. Baserat på sortiment och brett urval beslutade de sig slutligen för att välja Mirror Line skjutdörrsgarderober till sitt hem.

”Jag besökte butiken och tittade på olika ram- och materialmodeller. Vi gjorde en preliminär plan med säljaren. Sedan fick jag en noggrannare lösning efter det att montöraren hade besökt vårt hem och mätt varje utrymme vi ville ha en garderob i. Den professionella montören kunde ge funktionella föreslag för alla garderobs utrymmen så att vi kunde använda hela huset effektivt”, berättar Tiina Wright.

Nya skjutdörrsgarderober

Kundservice och montering i världsklass

Mirror Line levererade fyra skjutdörrsgarderober till familjen Wrights nya hus; en till hallen och tre till sovrummen. Leveransen skedde enligt planen och garderober monterades god tid innan inflyttning.

” Det var lätt att komma överens om monteringstiden med montören. Garderoberna var färdiga för användning innan inflyttningsdagen”, berättar Tiina Wright.

Varje garderob i familjen Wrights hem tillverkades med aluminiumramar i silver samt vitt glas och klar spegel. Dessutom innehåller garderoberna hyllor, klädstänger och behändiga trådkorgar.

Nya skjutdörrsgarderober

Enligt Tiina Wright är skjutdörrsgarderoberna lätta att använda och utöver garderobernas kvalitét är hon nöjd med Mirror Lines kundservice.

”Jag fick bra kundservice och det var lätt för mig att kommunicera med både säljaren och montören. Vi är mycket nöjda med garderoberna. De ser ut precis som vi ville”, berättar hon.

”Jag kan varmt rekommendera Mirror Lines skjutdörrsgarderober till varje hem. Det har inte förekommit några problem med den daglig användning av skåpen”, säger Tiina Wright och skickar hälsningar till Mirror Line:

”Tjänsten har varit bra och produkterna har uppfyllt våra förväntningar.”

Är det dags att förnya garderober hemma hos dig?

Ladda ner en gratis guide och läs mer på vad bör tas hänsyn till vid garderobs planering. Vi hjälper dig gärna med dina specifika behov och önskemål!