Maxa förvaringen hemma med skjutdörrsgarderober

Kristas sons behövde en ny garderob, då rummet är litet behövs det en praktisk förvaringslösning. Se det fantastiska resultatet och läs gärna Kristas kommentar.
14.06.2021
Skandinavisk heminredning

Krista bor med sin man och sina pojkar som är 12-, 7- och 3-år i detta mysiga hem som är inrett i skandinavisk stil. Färgskalan i hemmet består av olika ljusa toner med svarta detaljer.

I den äldsta sonens rum fanns det en tillfällig garderob, som inte fyllde sin funktion så bra. Krista tyckte heller inte att den matchade stilen i rummet. Då garderobens innehåll inte uppfyllde sonens behov längre, var det dags att beställa en ny skjutdörrsgarderob, vilket förbättrade förvaringen avsevärt.

Skjutdörrsgarderober som måttanpassas enligt dina önskemål

Skjutdörrsgarderober

Sonens rum blev en utmaning när det kom till förvaringslösning. Rummet är ganska litet och i hörnet finn en el-station, vilken gör det svårt att ha en vanlig standard garderob. Därför var en måttanpassad skjutdörrsgarderob den bästa lösningen.
”Jag gillar att Mirror Lines produkter håller hög kvalité, och de har en stilren design med anpassningsbara alternativ.” – berättar Krista.

Krista gick igenom olika alternativ på skjutdörrsgarderober och valde tillslut en vit garderob med svarta Twin – ramar och dörrmaterialet blev klar spegel.
”Vi ville ha klar spegel i utrymmet så att rummet skulle kännas större. Dessutom kan sonen som älskar att dansa, nu öva på sina moves i sitt eget rum. ” – säger en glad Krista.

 

Kolla gärna in våra material och fäger >>

Utnyttja varje kvadratmeter

Mirror Line tillverkar skjutdörrsgarderober med en millimeters noggrannhet, därav kunde vi utnyttja varje kvadratmeter i rummet. Man kan aldrig få för mycket utrymme för kläder och tillhörigheter i ett barns rum. Inuti garderoben finns en praktisk 2-delad klädstång, hyllor, korgar, lådor och ett skoställ.
”Garderoben är smart planerad och väldigt rymlig. Vi beundrar den fortfarande varje dag! Rummet känns inte längre så stökig nu när det finns plats i garderoben. ” – säger Krista.

Skjutdörrsgarderober
Garderobens mått 200x220x60cm. Priset för motsvarande lösning är 34 565 kr.

Krista värdesätter kvalitet och smarta förvaringslösningar i hemmet. Då hon tyckte att Mirror Line uppfyllde dessa kriterier blev valet enkelt när hon skulle välja garderobsleverantör. Krista är fortfarande nöjd över valet hon gjorde. ”Samarbetet med Mirror Line gick bättre än bra. Mirror Line lyssnade på våra önskemål och utmaningarna löstes tillsammans. ” – säger Krista.

Har du ett behov för förvaring? Be om en offert!

Hur monterades Kristas skjutdörrsgarderob? Se videon nedan!