“Nu får sonens fotbollskläder äntligen plats”

När Nina Thomson och hennes familj byggde ett nytt hus för några år sedan ingick det garderober i ett av sovrummen. Men varken storlek eller utseende passade dem. Därför valde man istället att köpa en mer yteffektiv garderob från Mirror Line.
27.08.2019

Stiliga spegelskjutdörrar med mattsvarta Classic Mini ramar

Garderoberna som ingick i Nina Thomsons nya hus hade tyvärr ingen bra förvaring. De tog heller inte vara på takhöjden tyckte familjen.

– Det hamnade massor av grejer ovanpå garderoberna och det gav ett väldigt stökigt intryck, förklarar Nina Thomson.

Den nya garderoben från Mirror Line är både snygg och funktionell menar Nina Thomson.

Familjen bestämde sig därför för att byta till en garderob som rymde mycket mer, och som dessutom nådde hela vägen upp till taket.

– Valet föll på Mirror Line eftersom vi tyckte att de hade stort utbud. Garderoberna höll bra kvalitet och kändes välplanerade. Vi tyckte särskilt om det faktum att man kunde anpassa storleken och inredningen efter eget behov, förklarar Nina Thomson.

Snabbt och smidigt

Enligt Nina Thomson var det lätt att bestämma vilka material och färger garderoben skulle ha.

– Jag hade en ganska klar bild från början kring vad jag hade tänkt mig så det gick snabbt att bestämma. Däremot fick jag flera värdefulla tips och råd från Mirror Line innan beställning. Det var snabb och smidig kontakt direkt och jag fick hjälp med alla mina frågor.

När det var dags för leverans kom allting hem till familjen på ett smidigt sätt när det skulle, på utsatt tid och plats.

– Att det var en trevlig och hjälpsam chaufför som levererade garderoben blev ett litet plus i kanten. Efter leverans byggde vi sedan ihop allting själva. Även om det tog lite längre tid än vi planerat gick det bra, säger Nina Thomson.

Rymmer mycket

En välplanerad garderob rymmer mycket

Den främsta anledningen till att Nina Thomson och hennes familj skaffade en ny garderob var hennes son i allmänhet och alla hans kläder i synnerhet.

– Nu har han plats för allt från vinterkläder till fotbollskläder och skor. En bonus är att garderoben rymmer så mycket att vi fått plats även med annat, berättar Nina Thomson och poängterar att hon inte kunde inte vara mer nöjd med garderoben

– Det blev så himla bra! Både hur den ser ut och rent funktionsmässigt. Jag skulle absolut rekommendera Mirror Line till andra som planerar att skaffa en ny garderob.

 

Vill du veta mer om Mirror Lines produkter? Kontakta oss!