Nya skjutdörrar i hallen – Mercilja

Hemma hos Marija ersatte vi hennes gamla skjutdörrar i ek med svartramade spegelskjutdörrar som passar mycket bättre med den övriga inredningen.
19.01.2021

I detta vackra hem bor Marija i med sin man och 7 åriga dotter. Hon driver ett Instagram konto @Mercilja tillsammans med sin vän Cecilia. Dessa kvinnor har en liknande inredningsstil och delar gärna med sig massor av tips och inspiration för att skapa ett drömhem.

Marija beskriver sin inredningsstil som modern. Färgskalan i hennes hem är en vacker mix av grått, vitt och beige. Det var bara en sak som hon inte var nöjd med: Gamla skjutdörrar i ek som inte alls passade i hennes hem.

Ett lyft till hemmet med nya skjutdörrar i hallen

Skjutdörrar i hallen

Marija letade efter nya skjutdörrar för att ersätta de ekfärgade dörrarna som fanns i hallen. Hon hittade Mirror Line på Instagram (@mirrorlinesverige) och blev inspirerad av de snygga skjutdörrarna som fanns på kontot. En fördel var också  att man kunde måttbeställa och själv designa sina dörrar.

Planering av dörrarnas design var lätt.” Jag visste precis vad jag ville ha och ni skapade det”, berättar Marija.  Hon valde skjutdörrar med klar spegel och smala stålramar i svart. Designen på skjutdörrarna består av tre lika stora rutor, vilket ger en känsla av den populära industristilen.  De svarta detaljerna fungerar väl som en kontrast till de ljusa nyanser i resten av utrymmet.

Före efter

TIPS! Det är alltid ett smart val att ha spegelskjutdörrar i hallen. Hallen är ofta det minsta rummet i hemmet, så det är viktigt att utnyttja varje kvadratmeter. Om man har skjutdörrar istället för gångjärnsdörrar behöver man inte så mycket utrymme framför garderoben för att kunna öppna dörrarna. Om man väljer spegel som dörrmaterial kan man även glömma den separata helkroppsspegeln som ofta finns i hallen. Vi har tidigare skrivit ett blogginlägg där du kan läsa mer och kika på bilder på olika smarta alternativ för spegelskjutdörrar i hallen.

Smidig leverans fram till dörren

Samarbetet med Mirror Line kändes professionellt och det uppstod inga problem under hela processen.  Det tog endast tre veckor från beställningen för att få dörrarna levererades fram till dörren. Samma smidighet fortsatte med monteringen. Marijas man monterade skjutdörrarna själv utan några problem.

Gällande både utseendet och funktionalitetet  är Marija super nöjd med Mirror Lines skjutdörrar. Vi frågade henne om hon skulle rekommendera Mirror Line till andra som planerar att skaffa nya skjutdörrar.

”Det har jag redan gjort många gånger. Om man vill ha vacker design, bra funktionalitet och bra pris så ska man köpa skjutdörrar från Mirror Line.”

Måttanpassade skjutdörrar direkt från webbutiken

Skjutdörrar i hallen

Om du letar efter liknande skjutdörrar som Marija är de och tre andra svartramade spegelskjutdörrmodeller nu tillgängliga i vår webbutik.  Produkterna består av 2 st skjutdörrar.

Allt du behöver göra är att ange måtten och välja om du vill ha dörrarna med eller utan mjukstängning. Dina vackra nya skjutdörrar levereras till dig inom 3-4 veckor. Lätt eller hur! Det ingår även 25 års garanti på skjutdörrsmekanismen.

Beställ dina egna svartramade spegelskjutdörrar direkt från webbutiken >>