Smarta förvaringslösningar för hela hemmet – Villa Illyria

I det vackra stenhuset där familjen Nura-Berisha bor finns det flera produkter från Mirror Line: totalt 5 stycken garderober med skjutdörrar, en klädkammare och glasväggar vid matplatsen.
15.10.2020

Huset, familjen och faciliteter

Villa Illyria är ett fantastiskt rymligt stenhus för Ibadete Nura-Berishas familj på fyra personer. När de valde husmodellen definierades praktik, enkelhet, golv- och interiörlösningar i detta enplanshus.

Harmoniska ljusa nyanser har använts i interiören. När familjen började tänka på interiören önskade de en lugn, varm och harmonisk miljö.  Familjens bakgrund var väsentlig i inredningen. En släkting i familjen tog med sig 20 tegelstenar från ett hus som Ibadetes farfar byggde i Kosovo, vilket förstördes under kriget, och nu är samma tegelstenar en del av familjens hem.

Smarta förvaringslösningar från Mirror Line

Mirror Lines smarta förvaringslösningar i hemmet

Mirror Line levererade flera olika lösningar till Villa Illyrias, bl.a. sovrumsgarderober, glasväggar till matsalen, klädkammaren och smarta förvaringslösningar till hallen och gästrummet. Nästan alla fasta möbler som behövdes i hemmet betälldes från Mirror Line, naturligtvis exakt efter familjens önskemål.

Direkt när du kommer in i huset ser du den rymliga hallen med högt i tak. Matsalen ramas in av höga glasväggar, vilka Ibadete ville avgränsa utrymmet med. Glasväggarna är utformade så att de liknar innedörrar i lägenheten så mycket som möjligt. Du kan läsa mer om våra glasdörrar och industriväggar här.

Smarta förvaringslösningar från Mirror Line
Glasväggarna kostar 12 958 SEK. Glasväggar kan också implementeras utan att en övre skena löper över hela öppningens bredd.

Föräldrarnas sovrum har stora spegelskjutdörrar som ger en känsla av rymd och ljus. Den ljusa spegeln är kombinerad med smala stålramar i färgen Sand som passar väl in i resten av interiören. Dörrarna döljer en stor yta av förvaringsutrymme: hyllor, klädstänger och lådor. Inuti finns också en smyckeslåda där du kan förvara klockor, smycken och andra små accessoarer.

Smarta förvaringslösningar från Mirror Line
Sovrumsgarderoben 270cm x 270cm. Skåpet har 3 spegeldörrar med smala stålramar i Sand. Priset på hela garderoben ink inredning och skjutdörrar landade på, 27 664 SEK.

Barnens sovrum har garderober med samma utseende och känsla. Måtten är baserade på rummens storlek – Ett rum rymmer ett 120 cm bred skåp och det andra 150 cm. Detta är ett lysande exempel på det faktum att garderober i exakt samma dimensioner är mindre benägna att passa olika utrymmen. Garderoben har skjutdörrar i Beige satin glas med smala vita stålramar. Mjukstängning ökar säkerhet: de saktar ner stängningen av skjutdörrarna så att barnen inte klämmer fingrarna.

Sovrumsgarderob i barnrum
Sovrumsgarderob i barnrum. Skjutdörrar i beige satin glas. B. 120cm x H. 275cm. Skåpet inkluderar lådor. Priset för helheten 18 200 SEK.
Sovrumsgarderob till barnrum.
Sovrumsgarderob till barnrum. Skjutdörrar i beige satin glas. B. 150cm x H. 275cm. Skåpet inkluderar lådor. Priset för helheten 18 782 SEK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla dessa tre sovrumsgarderober designades att gå hela vägen upp till tak, så att rumshöjden på 275 cm kan utnyttjas till fullo. Familjen önskade gadroberna integrerade och inget utrymme upptill på gaderoberna som samlar damm. Till hallgarderoben valdes skjutdörrar i klar spegel med smala stålramar i Sand. Garderobsinredningen innehåller lådor och utrymme för att hänga kläder.

Skjutdörrarna i gästrummet är designade med Twin aluminiumramar. Garderobens storlek 150cm x 275 cm. Priset på helheten 14 269 SEK.
Skjutdörrarna i gästrummet är designade med Twin aluminiumramar. Garderobens storlek 150cm x 275 cm. Priset på helheten 14 269 SEK.
Hallgarderob med spegelskjutdörrar med smala stålramar i Sand. B. 180 cm x H. 250 cm. Priset på helheten 19 656 SEK.
Hallgarderob med spegelskjutdörrar med smala stålramar i Sand. B. 180 cm x H. 250 cm. Priset på helheten 19 656 SEK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familjen Nura-Berisha ville ha mycket utrymme för häng i klädkammaren och naturligtvis samma naturliga färgskala som i övriga hemmet. Färg och materialval i klädkammaren blev vackra Rustik. Förutom stångutrymmet ville Ibadete gömma sängkläderna bakom gångjärnsdörrar. Med gångjärnsdörrar blev klädkammarens utseende mer sorterat och harmoniskt.

Kommentarer om samarbetet

I en familj med barn gör smarta förvaingslösningar vardagen enklare, och detta ville familjen Nura-Berisha satsa på. Efter att ha undersökt marknaden och olika alternativen hamnade Ibadete hos Mirror Line, då dessa lösningar passade familjens behov perfekt. Den mycket kundorienterade tjänsten var det som var avgörande tillslut.

”Mirror Line är en av de bästa leverantörerna som jag har använt under detta byggprojekt. Allt från order till installation har löpt mycket smidigt och proffsigt. Jag kan ge betyget 10+. ” – säger Ibadete.

Kontakta oss om du med behöver snygga smarta förvaringslösningar!