Svarta skjutdörrar till sovrummet

Dov inredning behöver inte betyda ett mörk hem. Till Villa Hjortons sovrum valdes hel svarta skjutdörrar, och resultatet blev magiskt!
22.02.2021

Villa Hjortron är ett vackert ljust stenhus med en dov och maskulin inredningsstil. Husets har genomgående högt i tak, vilket gjorde det möjligt att till exempel bygga sovrummen i två nivåer. Förutom den höga takhöjden ger även de höga fönstren ett stort ljusinsläpp. Huset känns väldigt ljus.

Mörk inredning

Familjen och planlösningen

I Villa Hjortron bor pappa, tre söner och en hund. I hjärtat av hemmet finns ett rymligt och mysigt vardagsrum, matsal och kök. Ljus strömmar in från de stora fönstren och reflekteras från ytan på det marmormönstrade golvet. De naturliga tonerna i brunt och sand plockades upp efter golvets nyanser, för att brytas av med en kungligt blå färg.

Planeringen av husets interiör börjades med en kartläggning av familjens behov och önskemål. Önskan var en maskulin inredning, vilket återspeglas i vackra dämpade nyanser, särskilt i pappas sovrum. När det gäller inredningen har den största utmaningen varit den exceptionellt höga rumshöjden.

Mörk inredning

Svarta skjutdörrar framför en ljus ek-garderob

Vi levererade garderober till Villa Hjortrons hall och pappans sovrum. Den dova, eleganta färganvändningen ser vi i båda garderoberna. I detta hus finns inga vanliga vita förvaringssystem.

Svart satin glas på skjutdörrarna passar perfekt in i det exklusiva, mörkare färgschemat i sovrummet. Ramprofilen är Classic Mini i mattsvart. Ta en titt på alla våra material och färger här >>

Svarta skjutdörrar
Garderobens storlek B. 340 x H. 250 cm. Pris på skjutdörrsgarderoben (ink. svarta skjutdörrar och inredning i ljus ek) 50 232 SEK.

Garderobsinredning innehåller 8 korgar, 4 lådor och gott om häng- och hyllutrymme. Ljus ek valdes till inredningen och mjukar upp känslan i rummet.

Det vackra konstverket på väggen i blått förenar sovrummets inredning med resten av hemmet.

Svarta skjutdörrar

Inredningen till hallgarderoben tillverkades också i Ljus Ek. Till skjutddörrarna i glas, valdes färgen Latte med Classic Mini ramar i silver. Garderobsinredningen har 5 skoställ som visas på bilden, samt korgar och mycket hyllutrymme. På vänster sida finns det en klädstång. Garderobens storlek är B. 225 x H. 250cm.

Bruna skjutdörrarGarderobsinredning

Pris på garderoben 33 488 SEK (bild: Ilkka Vuorinen)

Har du förvaringsbrist? Be om en offert, vi hjälper gärna till!