Nordisk Harmoni-kollektion

Nordisk Harmoni MDF-färgkollektionen innehåller åtta nya och harmoniska toner. Kollektionen har inspirerats av den nordiska naturen.

Nordisk Harmoni-kollektionen har inspirerats av den nordiska naturen. De jordnära tonerna påminner om nordiska skogar, sjöar och vackra dimmiga sommarnätter.

MDF-nyanserna i kollektionen definieras av NCS-koder. MDF-skjutdörrar och skåp kan även målas med andra NCS-koder enligt kundens önskemål.

Observera att färgtoner kan se olika ut på olika skärmar. När du gör ett slutgiltigt val rekommenderar vi att du jämför provar i olika nyanser som du hittar på vårt showroom.

Målade MDF-färger

Nordisk Harmoni

Inspiration

Nordisk Harmoni

Observera att tiden för färgtillverkning, maskinen som används i blandningen och färgkvaliteten  alla påverkar färgens nyans. Produkterna från en leverans har dock alltid samma färg. När du använder samma nyans för att måla en vägg, till exempel, observera att färgens nyans kan variera beroende på antal färgskikten och grundmaterialet. Av ovanstående skäl ansvarar Mirror Line AB inte om nyansen på väggen eller andra möbler målade av kunden och nyansen på produkten du beställt inte är exakt lika, även om de är målade med samma NCS-kod.

Nordisk Harmoni

MDF-färgerna på ramlösa FRAMELESS -skjutdörrar

Genom att välja en färg  från vår Nordisk Harmoni -kollektionen för din garderob, skjutdörrar och rummets vägg kan du skapa en stilren och enhetlig helhet till ditt hem.

Idén bakom dörrkollektionen ligger i den växande trenden av integrerade möbler. Ramlösa, målade dörrar och skåp smälter in i interiören och skapar en enhetlig look.

Bekanta dig med våra MDF-skjutdörrar:

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss så hjälper vi gärna till!

Ta kontakt