Webbutik

Skjutdörrar

Ge ditt hem ett nytt utseende med våra hållbara skjutdörrar

Stilrena skjutdörrar – skräddarsydda för dig

Skjutdörrar är ett enkelt och fördelaktigt alternativ vid heminredning. Det är en modern och långsiktig lösning som kan öka värdet på ditt hem. Med hjälp av skjutdörrar kan du skapa ett elegant och enhetligt utseende som bjuder besökare på ett vackert första intryck. Man kan även enkelt montera skjutdörrar framför redan befintliga skåp. Ljusa spegel- och glasytor reflekterar ljus och får små rum att kännas större. Även i smala korridorer, där man inte kan öppna dörrar med gångjärn, kan man enkelt montera skjutdörrar.

Skjutdörrar kan tillverkas i alla storlekar – upp till taket och över hela väggens bredd. Vi tillverkar våra skjutdörrar med millimeterprecision, allt för att de ska passa dina mått. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning på dina behov!

Med hjälp av vårt 3D-planeringsverktyg kan du både planera och beställa din egen helhetslösning i lugn och ro från soffan hemmavid.

Personliga skjutdörrar från vårt mångsidiga utbud

Vi tillverkar skräddarsydda skjutdörrar som passar stilen i ditt hem. Varje objekt vi tillverkar är unikt – en måttbeställd helhet som du har planerat själv. Från vårt omfattande utbud kan du välja färger och material för skjutdörrar baserat på hemmets inredning och egen smak. Det finns tiotals olika färger för speglar, glas och skivor och de kompletteras av målade och filmbelagda MDF-färger.

Vare sig du föredrar en modern, rustik eller mer retrobetonad inredningsstil hittar du garanterat en lösning du gillar bland våra produkter! Bekanta dig med vårt färg- och materialsortiment på vår webbplats.

3D-planeringsverktyget hjälper dig att skapa dina drömskjutdörrar. Om du inte är säker på vilket eller vilka material du föredrar kan du alltid beställa provbitar hem för att se vilka färger som bäst matchar din stil. Vi återbetalar priset vid beställning av en måttbeställd produkt.

Ett unikt sortiment av ramar

Vårt ramsortiment omfattar nio unika profiler, med sammanlagt 13 olika färgalternativ. Som ytmaterial på skjutdörrar kan man använda alla skiv-, hålskiv-, glas- och spegelfärger och du kan kombinera dem enligt önskemål. Dörrar kan också delas in med hjälp av lodräta och vågräta delningslister. Kom ihåg att reservera ett utrymme på cirka tio centimeter till skjutdörrens mekanism.

Planera din dörr med ett 3D-planeringsverktyg

Planera och beställ dina dörrar direkt från webbutiken

Nu kan du planera dina egna skjutdörrar med vårt 3D-planeringsverktyg. Verktyget låter dig enkelt testa funktionaliteten och utseendet på din design. Beställningen gör du snabbt och enkelt via webben.

Snabb och säker leverans av skjutdörrar

Våra leveranstider är snabba och brukar ligga på två till tre veckor. Vi garanterar en säker leverans hela vägen till din egen uppfart eller port. Mirror Line är ett företag som kännetecknas av lång erfarenhet och stark yrkeskunskap – för både små och stora behov! Våra leveransalternativ innehåller hemleverans, med eller utan inbärning. Det är också möjligt att hämta ut dina varor själv från vår terminal i Stockholm. För tillfället levererar vi våra produkter till Storstockholm.

Trygg och robust glidmekanism

Skjutdörrarna rullar lätt och nästan ljudlöst och har en tålig konstruktion. Vi garanterar att dörrmekanismerna och hjulen varken behöver smörjas eller spännas under de första tio åren du använder dem. Säkerhetsfilmen som har limmats på baksidan av våra glas och speglar samt spärren som håller hjulen på plats är ytterligare en garant för säkerheten. Ett utmärkt val även för familjer med barn och husdjur.

Se våra kunders erfarenhet med Mirror Line på videon

Skjutdörrköparens guide

Ladda ner vår kostnadsfria guide om skjutdörrar!

Vi har samlat de viktigaste tipsen för beställning av skjutdörrar i vår guide. Detta för att göra det så enkelt som möjligt för dig!

I guiden berättar vi vilka steg du ska ta och vad som är bra att ta hänsyn till i din planering. Mätning, val av material och ramar samt behov av tillbehör är huvudämnena i vår praktiska guide som kommer med både exempel och professionella tips.

 

Kanske är du intresserad av följande artiklar

Hittade du inte det du letar efter i webbutiken eller i planeringsverktyget?

Hela sortimentet är inte tillgängligt i webbutiken. Om du inte hittar det du är på jakt efter är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Kontakta oss