Skjutdörrar

Ge ditt hem ett nytt utseende med våra hållbara skjutdörrar

Letar du efter måttanpassade skjutdörrar?

Hos oss på Mirror Line har du tre alternativ: Du kan beställa våra populäraste dörrmodeller direkt från webbutiken, använda vårt 3D-planeringsverktyg för att designa dina egna skjutdörrar eller lämna oss ett offertbegäran.

Vilket som helst bäst passar dig och dina behov!

Skjutdörrar

Skjutdörrar direkt från webbutiken

Spegelskjutdörr UNO, svart ram, måttanpassad
Spegelskjutdörr UNO, svart ram, måttanpassad

Populära svartramade spegelskjutdörrar är en modern lösning för en klassisk inredning. Nu är de tillgängliga direkt från webbutiken – enligt dina mått. Produkten består av två skjutdörrar.

Pris från 7 629 SEK

Skjutdörr, svart ram, måttanpassad, 2 lister
Skjutdörr, svart ram, måttanpassad, 2 lister

Stiliga svartramade skjutdörrar är ett perfekt val för dig som vill ha snygga inredningsdetaljer i hemmet.  Tack vare dörrens lister blir en enkel spegeldörr en mer unik lösning.

Pris från 8 037 SEK

Skjutdörr TRIO, svart ram, måttanpassad
Skjutdörr TRIO, svart ram, måttanpassad

Glasväggar i industristil har blivit mycket populära i senaste år, men det finns inte en plats för dom i varje hem. Nu kan du skapa samma känslan med spegelskjutdörrar!

Pris från 8 037 SEK

Skjutdörr spegel, svart ram, måttanpassad, 3 lister
Skjutdörr spegel, svart ram, måttanpassad, 3 lister

Spegelskjutdörrar är alltid ett bra val om du önskar att rummet ser större ut. En modern look med 4 rutor ger dörrarna även en touch av industristil vilken har tagit över inredningsvärlden.

Pris från 8 241 SEK

Stilrena skjutdörrar – skräddarsydda för dig

Skjutdörrar är ett enkelt och fördelaktigt alternativ vid heminredning. Det är en modern och långsiktig lösning som kan öka värdet på ditt hem. Med hjälp av skjutdörrar kan du skapa ett elegant och enhetligt utseende som bjuder besökare på ett vackert första intryck. Man kan även enkelt montera skjutdörrar framför redan befintliga skåp. Ljusa spegel- och glasytor reflekterar ljus och får små rum att kännas större. Även i smala korridorer, där man inte kan öppna dörrar med gångjärn, kan man enkelt montera skjutdörrar.

Skjutdörrar kan tillverkas i alla storlekar – upp till taket och över hela väggens bredd. Vi tillverkar våra skjutdörrar med millimeterprecision, allt för att de ska passa dina mått. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning på dina behov!

Kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Personliga skjutdörrar från vårt mångsidiga utbud

Vi tillverkar skräddarsydda skjutdörrar som passar stilen i ditt hem. Varje objekt vi tillverkar är unikt – en måttbeställd helhet som du har planerat själv. Från vårt omfattande utbud kan du välja färger och material för skjutdörrar baserat på hemmets inredning och egen smak. Det finns tiotals olika färger för speglar, glas och skivor och de kompletteras av målade och filmbelagda MDF-färger.

Vare sig du föredrar en modern, rustik eller mer retrobetonad inredningsstil hittar du garanterat en lösning du gillar bland våra produkter! Bekanta dig med vårt färg- och materialsortiment på vår webbplats.  Om du inte är säker på vilket eller vilka material du föredrar kan du alltid beställa provbitar hem för att se vilka färger som bäst matchar din stil. Vi återbetalar priset vid beställning av en måttbeställd produkt.

Skjutdörrar

Ladda ner vår kostnadsfria guide om skjutdörrar!

Vi har samlat de viktigaste tipsen för beställning av skjutdörrar i vår guide. Detta för att göra det så enkelt som möjligt för dig!

I guiden berättar vi vilka steg du ska ta och vad som är bra att ta hänsyn till i din planering. Mätning, val av material och ramar samt behov av tillbehör är huvudämnena i vår praktiska guide som kommer med både exempel och professionella tips.

Snabb och säker leverans av skjutdörrar

Våra leveranstider är snabba och brukar ligga på tre till fyra veckor. Vi garanterar en säker leverans hela vägen till din egen uppfart eller port. Mirror Line är ett företag som kännetecknas av lång erfarenhet och stark yrkeskunskap – för både små och stora behov! Våra leveransalternativ innehåller hemleverans, med eller utan inbärning. Det är också möjligt att hämta ut dina varor själv från vårt showroom i Stockholm.

Trygg och robust glidmekanism

Skjutdörrarna rullar lätt och nästan ljudlöst och har en tålig konstruktion. Vi garanterar att dörrmekanismerna och hjulen varken behöver smörjas eller spännas under de första tio åren du använder dem. Säkerhetsfilmen som har limmats på baksidan av våra glas och speglar samt spärren som håller hjulen på plats är ytterligare en garant för säkerheten. Ett utmärkt val även för familjer med barn och husdjur. Garantiperiod för skjutdörrsmekanismen för både stål- och aluminiumramar är 25 år!

Garderob med skjutdörrar

Garderob med skjutdörrar

Någonsin kan en ny skjutdörrsgarderob vara en bättre lösning är enbart skjutdörrar. När en garderob planeras enligt dess användares behov och önskemål kan den underlätta vardagen avsevärt.

Vi hjälper gärna till med planeringen!

Se våra kunders erfarenhet med Mirror Line på videon

Glasvägg

Skjutdörrar i glas – Glasväggar

Klart laminerat glas är ett modernt materialval för rumsavdelning. Med klart glas kan du dela av ett rum och samtidigt släppa in ljuset. Mirror Line glasväggar är gjorda av skjutdörrar vilket gör att utrymmet för glasväggen inte behöver vara lika stort som med traditionella gångjärnsdörrar.

Hittade du inte det du letar efter i webbutiken eller i planeringsverktyget?

Hela sortimentet är inte tillgängligt i webbutiken. Om du inte hittar det du är på jakt efter är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Kontakta oss